|
Majezik sprey? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 11:46 |
Merhaba hocam,
Kızım 4yaşında 16kg. Kış geldiğinden beri sürekli grip. Toplam 1 hafta iyileşip yeniden hastalanıyor. 2 haftadır çok yoğun balgam, burun akıntısı ve öksürük vardı. Tam iyileşir gibi oldu bu kez ateşi yükseldi. Boğaz ağrısı da var. Bal limon ile idare ediyoruz. Evde majezik sprey var daha önce bana doktor vermişti. Reçetede küçük çocuklara kullanılmadığı yazıyor. Daha önceki maillerde tantum verde önermişsiniz ama evde olduğu için soruyorum, majezik sprey kullanmanın sakıncası olur mu? Bir de öksürüğü form değiştiriyor sürekli. Kuru öksürük, balgamlı öksürük, dolu öksürük. Genel durumu halsiz. Bir doktora göstersem mi bilemedim, her seferinde antibiyotik verdikleri için gitmeye korkuyoruz. Öksürük şurubu kullanabilir miyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen Burcu87 - 24 Ara 2018 Saat 18:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117489 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmem…. Cocuklarda kullanimi hakkinda bilgi yok..
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar rahatsız ediyorum. Öksürüğü zamanla azalırdı normalde. Şimdi daha dolu dolu ve boğuk geliyor. Bal limon ve arada ıhlamur verdim sadece. Hastalık ilerledi mi sizce?
|
|
![]() |
|
Bir de hocam ilk sayfadaki öksürük tablosuna bakınca; ateşli başlamıştı ve balgamlıydı tabi, direk bronşiti mi düşünmek gerekiyor? Şuan ateşsiz devam ediyor, hem balgam hem geniz akıntısı hem de dün en az 20kez hapşırık vardı, bu durum allerji midir? Tabloya bakınca nasıl bir yol i z lemem gerektiği konusunda kafam karıştı da...
|
|
![]() |
|
Aile hekimi muayene etti, nefes darlığı da var diyerek bricanyl verdi 3kez yarım ölçek. Sizce kullanalım mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117489 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!! Ne demek: "Nefes darligi"????? Nefes darligi; bir Teshis degildir ki!!! Araz dir! Zaturre mi? Astim mi?? Bronsit mi? Bronsiolit mi? NE?? Bunlarin hepsinde olur. Birakin boyle salaklari.. Sakin ilac filan da vermeyin.. Gripler en az; 2-3 hafta surerler, benim dediklerimi uygulayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|