|
kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 14:13 |
Hocam merhaba. Kızım 4.5 yaşında,17 kilo. Haftasonu havuza girmişti ve akşamına kulağım ağrıyor demeye başladı. Şiddetli bir ağrı değil ama rahatsız ediyor. Grip arazları da var 4-5 gündür. Kulağına dokundurmuyor. 3 gündür illiadin damlayı anlattığınız şekilde kullanıyoruz ancak bir değişiklik yok. 1-2 kere de dolven şurup verdim ödem varsa alsın diye. ışıkla kulağına bakmaya çalıştım,dışarıdan görünen bir kızarıklık v.s. yok ancak kir var. Ekstra yapmamız gereken bir şey var mı? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin5 gun kullanin.. Dolven, olabilir, kullanin.. Agri devam ederse, 1 gun ara verip, tekrar 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
|
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 saat once atesi cikmaya basladi. Boyle durumlarda kafam karışıyor. Dolveni ödem icin veriyordum ancak bu durumda ateşe de mudahele etmiş olacağım. Ateşi kulaktan mi yoksa gripten mi bilmiyorum. Dolveni duzenli vereyim mi, sadece iliadinle mi devam edelim?
|
|
![]() |
|
Sanırım gripten çıkıyor ateşi. Deli gibi öksürmeye başladı. Oksururken istifra da etti, akşam yediklerini sindirememiş. Bu aşamada enfluvir in bir faydası olur mu hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak hadiseleri ZATEN hep; Viral enfeksiyonlari takiben cikarlar. Bakteriel bir Farenjitte, kulak hadisesi gorulmus sey degildir. Enfluvir sadece hastalik suresini 1 gun kisaltir.. Esas; hastaneye yatacak kadar agir Grip gecirenler icin uygundur.. Tabii, cok ilac satilsin diye sizlere her turlu yalanlari soylerler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ara 2018 Saat 02:43 |
|
![]() |
|
Ateşi çıkmaya başladığı için (Kulak ağrısı için verdiğim) Dolveni bırakalım mı hocam?
Bir de limonlu baldan midesi bulandı artık kabul etmiyor balı. Piyasada kooh diye bir şurup var bal+gliserin+c vitamini diyor içeriğine. Aynı işi görür mü sizce? şurup olunca içer diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dolven'i; cocuk atesden rahatsiz olursa kullanin.. Gunde en fazla; 3x1 verebilirsiniz. O ilaci duymadim, bir deneyin. Limonlu bali Limonata seklinde verin veya, Strepsil pastil(Honey&Lemon) olanini kullanin..
|
|
![]() |
|
Strepsil pastil e bayılır işte, teşekkür ederim:)
Bir şey daha soracağım affınıza sığınarak. Elimde grip aşısı var.Aşı için biraz geç kaldık ama bu sezonun ilk ateşli gribini şu anda geçiriyor, o da hafif ateş. Grip aşısını yaptıracağım,uygun mudur?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|