|
Geçmeyen kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 19:57 |
Hocam 2 buçuk yaşında 12,5 kg olan Kızımın grip sonrası kulak ağrısı var. Bugün 4. gün... ilk 3 gün ıliadin kullandım. Buna rağmen 3 gecedir aglamaktan uyumuyor. Bugün mecburen bir Prof. a götürdüm. Tüm israrlarima rağmen bactrim yazmadı. Augmentin peditus ve burun spreyi verdi. Tüm yazılarınızı okumam rağmen tıkandım, ne yapacağımı şaşırdım. Prof. Bey "bu ilaçları kullan pazartesi gel, geçmemişse tüp takariz dedi.tabi ben onun dediğini hiç takmadim.Ama şu an agrilardan duramayan çocuğum için ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. lütfen bir cevap verin.eski yazıları yıllardır okuyorum. Ama hastalık anında pratiğe dönüştürmek bazen zorlaşıyor. Cevabınızı bekliyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktorun 12,5 kiloluk kızıma 600 lük Augmentin verdigini size yazmayı unutmuşum. Peditusun prospektüsünde 3 farklı yerde 6 yaş altına verilmez!!! Diyor. Sizden sonra hâlâ doktor gibi bir doktor bulamadık ne yazık ki. Çok Üzgünüm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HER IKI ILACI DA KULLANAMAZSINIZ... Gorun iste, sokaktaki SAHTEKARLARI bu soytari Prof. lar yetistiriyorlar. Iliadin'i benim anlattigim gibi damlattinizmi?? Sirt ustu yatar durumda olacak, ve bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleteceksiniz. Spreyler, ASLA arkaya, Oztaki borusuna kadar gidip, oradaki odemi cozmezler. Kasten ise yaramayacak ilaclari verip, sizi biktirmaya ve ameliyata razi hale gelmenizi istiyor. SAKIN bu adi tuzaklara dusmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|