Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen kulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kevser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 19:57
Hocam 2 buçuk yaşında 12,5 kg olan Kızımın grip sonrası kulak ağrısı var. Bugün 4. gün... ilk 3 gün ıliadin kullandım. Buna rağmen 3 gecedir aglamaktan uyumuyor. Bugün mecburen bir Prof. a götürdüm. Tüm israrlarima rağmen bactrim yazmadı. Augmentin peditus ve burun spreyi verdi. Tüm yazılarınızı okumam rağmen tıkandım, ne yapacağımı şaşırdım.  Prof. Bey "bu ilaçları kullan pazartesi gel, geçmemişse tüp takariz dedi.tabi ben onun dediğini hiç takmadim.Ama şu an agrilardan duramayan çocuğum için ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.  lütfen bir cevap verin.eski yazıları yıllardır okuyorum. Ama hastalık anında pratiğe dönüştürmek bazen zorlaşıyor. Cevabınızı bekliyorum hocam.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kevser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 22:17
Hocam doktorun 12,5 kiloluk kızıma 600 lük Augmentin verdigini size yazmayı unutmuşum. Peditusun prospektüsünde 3 farklı yerde 6 yaş altına verilmez!!! Diyor. Sizden sonra hâlâ doktor gibi bir doktor bulamadık ne yazık ki. Çok Üzgünüm...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 04:43
HER IKI ILACI DA KULLANAMAZSINIZ...   
Gorun iste, sokaktaki SAHTEKARLARI bu soytari Prof. lar yetistiriyorlar. 

Iliadin'i benim anlattigim gibi damlattinizmi??
Sirt ustu yatar durumda olacak, ve bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika
 bekleteceksiniz. 
Spreyler, ASLA arkaya, Oztaki borusuna kadar gidip, oradaki odemi cozmezler. Kasten ise yaramayacak
 ilaclari verip, sizi biktirmaya ve ameliyata razi hale gelmenizi istiyor.
SAKIN bu adi tuzaklara dusmeyin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.