Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bayılma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bayılma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bayılma
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2019 Saat 08:01
Hocam 7 yaşındaki kızım dün sabah boğazım acıyor diye yataktan kalktı ve aradan yarım saat sonramutfağa yanıma geldi midemde bulanıyor hafif karnımda ağrıyor dedisonra yerden oturup bişey aldı kalktıktan 2 dak sonra neden etraf siyahlaşıyo dedi ve bayıldı ama kısa süreli sonra hemen ayıldı herhangi bildiğimiz kronik bir hastalığı yok sadece daha evvelde size yazmıştım kan aldırırken kan durmazmı diye korkydan iki kere bayılmıştı ama dün öyke telaş edebileceği bir şey olmadı ve dün ishalde başladı boğaz acısıda geçti nasıl bir yol izlemeliyim çok endişe ettim açıkçası😣
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117880
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2019 Saat 18:56
Tansiyonu dusmus.
Bazi kimselerde ( Kizlarda, zayif ve uzun boylu, Astenik yapida olanlarda) atesli hastaliklarda dolasimdaki
 kanin, ic organlara cekilmesi ile, ve ishal ile su kaybetmis olanlarda; aniden ayaga kalkinca, yer cekimi
 ile, kan beyine az gider ve bu sekil  bayilmalar olur. Biraz tuzlu bir seyler yedirin. 
Yari-yariya hazirlanmis: Soda-Visne suyu icsin.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2019 Saat 18:57
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2019 Saat 20:01
Ama ateş yoktu ishalde o bayılmadan sonra başladı belirtmek istedim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 02:23
Fark etmez.. 
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 15:53
Hocam bugun kızımda tek göz bebeğinde diğerine göre büyüklük farkettim neden nedir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 19:57
Devam ederse, gostermeniz gerekir. Once Goz doktoru girecek, "Goz dibi" muayenesi yapacak, ondan
 sonrasi;...  duruma bagli.

Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 20:58
Hocam akşam düzeldiğini farkettim yinede götürmek gerekirmi birde bir doktor böyle birine cvp yazmış onu okudum ışık tuttuğunda küçülüyorsa sorun yok demiş ışık tuttuğumda ikiside ufalıyo
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2019 Saat 03:59
Sorun yok.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.