|
Bayılma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2019 Saat 08:01 |
Hocam 7 yaşındaki kızım dün sabah boğazım acıyor diye yataktan kalktı ve aradan yarım saat sonramutfağa yanıma geldi midemde bulanıyor hafif karnımda ağrıyor dedisonra yerden oturup bişey aldı kalktıktan 2 dak sonra neden etraf siyahlaşıyo dedi ve bayıldı ama kısa süreli sonra hemen ayıldı herhangi bildiğimiz kronik bir hastalığı yok sadece daha evvelde size yazmıştım kan aldırırken kan durmazmı diye korkydan iki kere bayılmıştı ama dün öyke telaş edebileceği bir şey olmadı ve dün ishalde başladı boğaz acısıda geçti nasıl bir yol izlemeliyim çok endişe ettim açıkçası😣
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tansiyonu dusmus. Bazi kimselerde ( Kizlarda, zayif ve uzun boylu, Astenik yapida olanlarda) atesli hastaliklarda dolasimdaki kanin, ic organlara cekilmesi ile, ve ishal ile su kaybetmis olanlarda; aniden ayaga kalkinca, yer cekimi ile, kan beyine az gider ve bu sekil bayilmalar olur. Biraz tuzlu bir seyler yedirin. Yari-yariya hazirlanmis: Soda-Visne suyu icsin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2019 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama ateş yoktu ishalde o bayılmadan sonra başladı belirtmek istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fark etmez..
|
|
![]() |
|
Hocam bugun kızımda tek göz bebeğinde diğerine göre büyüklük farkettim neden nedir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam ederse, gostermeniz gerekir. Once Goz doktoru girecek, "Goz dibi" muayenesi yapacak, ondan sonrasi;... duruma bagli. |
|
![]() |
|
Hocam akşam düzeldiğini farkettim yinede götürmek gerekirmi birde bir doktor böyle birine cvp yazmış onu okudum ışık tuttuğunda küçülüyorsa sorun yok demiş ışık tuttuğumda ikiside ufalıyo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sorun yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|