|
Konuşmak istemeyen çocuk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Azra13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2019 Saat 16:29 |
Merhaba hocam
3 yaşındaki kızım konuşmak istemiyor. 2 yaşından bu yana her şeyi anlıyor, gösteriyor, İşaret ederek anlatıyor fakat konuşmuyor. Şu anda her şeyi "yak, bak, gak, ebi, baba ,abu" Olarak ifade ediyor. Kelimeleri benimle beraber Tekrar etmesini istiyorum, kafasını sallayarak "ıııı" diyor. İnadını kıramadık. Ne önerirsiniz, hangi doktora götürelim hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok ustune dustugunuz icin, sizinle inatlasiyor. Ilgilenmeyin, konusur. Sizde kabahat!!
|
|
![]() |
|
Fatma010 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam , benim oglum 19 aylik forumda konulara baktim fakat bunun ile ilgili birşey bulamadim, oğlum anne baba dişinda hic birşey soylemiyor .. bişeyler diyoruz anlamamkta israrli yapmamasi gereken şeylerde umursamiyor veya anlamiyor bagirinca da bi adim geriye atip sonrA devam ediyor cok hareketli bir dakika yerinde durmuyor sizce ne yapmam lazim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
19 aylik, HELE ERKEK cocuk, hic konusmayabilir de!!
4 yasina kadar "digil-digil" gidebilir. |
|
![]() |
|
Fatma010 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
Hocam , ciddimisiniz bunda bi sorun yokmu..
Bi oneriniz yokmu bizim icin cok harektli sakinlesin diye biseyler yapmaya calisiorum ama hic durmuyor , kitap okuyamioruz haylazlik pesinde boys yapamior cunku oturmuyor .. oyuncaklari disinda herseye ilgi gosteriyor ve kesinlikle anne baba disinda hic bisey demiyor .. ben kendim hollanda da buyudum film surekli yabanci izletiorum.. kendimdd hollandaca konusmaya calisiorum zaman oldukca onunla .. ama hollandaca arada bir de olsa nee nee dior yani hayir hayir
|
|
![]() |
|
Bi oneriniz yokmu hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4 yasindan evvel bir sey beklemeyin.
Konusun, hicbir sakincasi yok. |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Evet hocam benim de kizim iki yasinda malum koronavirüs den dolayi evden cikmiyoruz. Oyun falan bi süre sonra tikaniyoruz valla tablet televizyon uzun sure izlemek zorunda kaliyor. Acaba konusmasinin gecikmesine sebep olurmu? Belli ki bu salgin ve yasak uzayacak. O da cok bunaldi bende her istediginde veriyorum hocam sizin gorusunuz nedir. Saygilar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|