|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tahlil sonuçlarıGönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 14:15 |
|
SAKIN, verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın.
Kusma olmadan, sadece ishal ile ASLA su kaybı olmaz... O yamyamların niyeti başka!! Sadece bol su/sıvı gıdalar, Pirinç ve patatesli gıdalar verin. Yarı yarıya hazırlanmış; Soda-Vişne suyu da iyi gelir. |
|
![]() |
|
Hly07
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 10:47 |
|
Hocam şimdi ishal başladı. Hastane doktoru nasıl olur da bu halde çocuğu yatırmak istemezsiniz diye çıkıştı. Yatırmadım hocam ama bu kötü kokulu kaka düşündürüyor şimdi de. Doktor pedifen, monaten yazmış dönüşümlü. Motilium, zimaks, nidazol ve denflor yazmis . Kullanmamiz gereken bir ilac var mi hocambunlardan?
Düzenleyen Hly07 - 18 Eyl 2020 Saat 10:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 08:57 |
|
CRP ile ilgi eski yazıları okuyun.
Bütün pislik! Laboratuvarların, daha ziyade; CRP'nin Kalbin iskemik durumlarında kullanılan "kalitatif" şeklini kullanıp, enfeksiyonlarda kullanılan ve daha ucuz olan "kantitatif" şeklini kullanmamalarından oluyor. Bunlar zaten ÇETE halinde çalışırlar. Takmayın kafanıza, çocuk VİRAL enfeksiyon geçiriyor. Zaten; Antibiyotiklik bir durum olsa, ateş yanında; ağızda pis koku ve dili kaplayan pas tabakası olurdu. SAKIN hastanede yatmayı da kabul etmeyin, hemen KAÇIN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eyl 2020 Saat 08:58 |
|
![]() |
|
Hly07
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 06:28 |
|
Merhabalar doktor bey. Oglum 5 bucuk yasinda, hicbir agrisi yok, baska bir durumu yok yani. ama atesi 40larda. Halüsinasyon görmeye başlayınca ateş düşürücü verdim. Sonra da acile getirdim. Kan ve idrar tahlili yapildi. Okuduğum kadarıyla wbc yüksekliği ve ateş bakteriyel enfeksiyon. Ama wbc yasina gore normal degerde sanirim . Acildeki doktor crp çok yüksek. Enfeksiyonun nedeni de belirti vermiyor, eve göndermiyorlar o yüzden.
Glukoz 111 Kreatin 0, 65 Potasyu. 3,5 Sodyum 129 Crp 89 Wbc 14 Neu 12 Neu% 85 Mon 4.8 Eos 0.8 Mcv 75 Mch 26.4 Mchc 35 Plt 410 Mpv 9.2 Pct 0.38 Rdwsd 34.5
Düzenleyen Hly07 - 18 Eyl 2020 Saat 07:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 09:15 |
|
Bunlar resmen; yamyam!!
Belliki gariban halkı aldatıp, soymayı alışkanlık haline getirmişler. |
|
![]() |
|
moon
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 17:28 |
|
Kucuk bi yerde yasıyorum Kadir Bey tek bir özel hastane var.Sizden ögrendigin FMF te her sabah aynı saatte karın ağrısı olur bizde yok niye FMF ten supheleniyosunuz demek istedim diyemedim.Bi daha hastalanirsak şu dönemde başka bi yere gitme şansım yok.Zaten wbc degeri ne bakmadan artık antibiyotik kullanmam.Aslinda bu yıl 5 defa antibiyotik kullandık.Sizi keşfettikten sonra tam kan sayımı isteyip wbc degeri ne gore bu sefer ozel poliklinigi olan bi doktorun antibiyotik yazmasına rağmen kullanmadım.Ozel hastanedekide pfaba fmf diye aklımı iyice karıştırdı.Insallah olmaz ama tekrar hastalanırsak size yine yazacağım.Tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 16:59 |
|
" Hic bir ilaç kullanmadan bu seviyeye düşüş enfeksiyon değil inflimasyon göstergesi dedi."
Tipik, "dansöz"!! Bu bilgi (bilgi bile denemez) baştan aşağı yanlış. HER bakteriel enfeksiyon, illaki antibiyotiklerle iyileşir diye bir şey yok! Vucud; her ateşlendiğinde antibiyotik kullanılmadı ise, bakterilerle savaşmasını öğrenmiş demektir! PFAPA ile; hiç ama hiç alakası yok. Maksat sizi korkutup devamlı abone yapmak. FMF ile ise; belli ki, hiç bilgisi yok. Böyle soytarı doktorlarla uğraşmayın. |
|
![]() |
|
moon
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 16:28 |
|
Kadir Bey merhabalar.Mart ayindan beri duzensiz araliklarla atesimiz vardı.Antibiyotik kullanmıştık ve ilaçla düşen ateşimiz vardı.Mart ve ağustosta yapılan crp ve neut değerleri yüksekti.Son tahlilden 4 gun sonra tekrar tahlil yapıldı crp 152 den 24 e dusmus neut 7.09 dan 2.74 e düşmüş.Hic bir ilaç kullanmadan bu seviyeye düşüş enfeksiyon değil inflimasyon göstergesi dedi.Pfaba gibi bi hastalık olabilir dedi.Ailede fmf var mı diye sordu.Bi daha ateşlenirse başka tahlillerde isterim dedi.Siz son tahlile gore Ebv demiştiniz.Ayni değerler Mart ayında da olmuş.Bide önceye bakarken fark ettim geçen yıl Ekim ayında da olmuş.Diger viral enfeksiyonlardan mi bu şekilde olmuştur.Yoksa doktorun dediği gibi pfaba ihtimali varmıdır.Tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|