|
Çinko |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2021 Saat 23:55 |
Hayırlı geceler hocam gecenlerde yazmıştım size kızımın tahlilleri ile ilgili çinko bakılmıstı ama o daha sonra çıktı size danışamadım kızım 33 aylık 16.3 kg 98 cm hic bir vitamin VS vermedım 1 yasından sonra 1 yasına kadar dvit kullanmıştık şimdi çinkosu 140 cıktı referans aralıgı son 100 de doktora çıktık bana 140 normal dedi yolladı ilgilenmediği için güvenmedim baska bir doktora sordum aynı hastanede oda cok yüksek bazı gıdaları kes dedi fazlalalıgı zehirlenme yapar falan dedi korkuttu beni direk size yazdım yapmam gereken nedir böyle birsey olabilir mi diye şimdiden tesekkurler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabahat, o "cinko" testini isteyen keriz doktorda!
Bu yasta, hele temel gidasi SUT olan bir cocukta, hic belirti vermeyen Cinko eksikligi olmaz.. Olursa: "Acrodermatitis Enteropathica" seklinde olur. Gelelim fazlaligina: Gidalardan bir tek; MIDYE asiri miktarda cinko ihtiva eder. Gerisi hep, Cinko ihtiva eden urunlerin ( Coklu vitaminlerin)uzun sure alinmasi ile olur. Oldugunda: Bulanti, kusma, karin agrilari, ishal, Grip arazlari gorulebilir. Normal ust sinir: 130microgram/dL dir. Yukarda yazili olan arazlar yoksa, yanlis olculmustur.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Yaz aylarında ögürmesi cok vardı hocam aralarda kusuyor du da ben hava sıcak diye oluyor dıye dusundum götürmedim ama suan da daha iyi öğürmeleri baya azaldı ustune bu test cıkınca acaba dedım bana bol su içir dedi birde 3 ay sonra kontrole gel tekrar düşmüş mü diye bakalım dedi sizce götürmeli miyim böyle birsey mumkun mu inebilir mı ekstra vitamin minarel hic birsey vermiyorum normal yemek yiyor sımdı den tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk firsatta; baska bir yerde olcum yaptirin! Ondan sonra konusuruz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|