Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yetişkin gaz sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yetişkin gaz sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Neşe Feyza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neşe Feyza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yetişkin gaz sorunu
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2021 Saat 23:29
Hocam mrh
4 hafta kadar oldu mide ve bağırsaklarımdan çıkan gaz sesini çevremdekilerde rahatlıkla duyabiliyor.2 hafta kadarda karnımda hafif bir ağrı var.Ama sürekli.Göbek çevremde sızı var.İshal olunduğunda duyulabilecek ağrı sızı.Ama ishal yada kabızlık sorunu yok.Ayakları üşütmek buna sebep olabilir mi?Doktora gitmwyi gerektirecel bir durum mudur?Tavsiyeniz ne olur acaba?Teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2021 Saat 23:50
Safra kesenize bir baktirin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neşe Feyza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 16:40
Hocam mrh 
Siz safra kesenize baktırın dedikten sonra bugün doktora gittim.15 gün sonrasına hastane ultrason randevusu verdi.Doktor Kreon 25000 ile Dicetel 50 mg verdi.Bunlar seni rahatlatır dedi. Ağrılarım şiddetli değil.İlaçları kullanmalı mıyım yoksa ultrason sonucunu beklemeli miyim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 19:32
Ilaclari deneyin. Beklemekten baska careniz varmi? 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neşe Feyza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2021 Saat 20:35
Hocam mrh size uzun süredir var olan karın ağrımdan bahsetmiştim.Hastanenin verdiği günü beklemedim ve özelde tam batın ultrason çektirdim.Ultrason sonucu herşey normal çıktı.Sonucu doktoruma götürdüm ilaca devam et 1 ay sonra geçmesse göreyim o zaman kolonoskopi yapılır dedi.İşin enteresan tarafı doktora gittiğim günden beri ağrılarım daha rahatsız edici halde.Verilen ilacın yan etkileri arasında mide karın ağrısı yazıyor.Kullanmaya devam mı etmeliyim.Kafaya taktım o yüzden daha mı çok hissediyorum bilemedim ama bu durum beni çok düşündürüyor.Sizin bir tavsiyeniz olabilir mi?Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2021 Saat 21:43
Bir ihtimal??? Ilaclari bir kesip bakalim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.