|
Yetişkin gaz sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neşe Feyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neşe Feyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2021 Saat 23:29 |
Hocam mrh
4 hafta kadar oldu mide ve bağırsaklarımdan çıkan gaz sesini çevremdekilerde rahatlıkla duyabiliyor.2 hafta kadarda karnımda hafif bir ağrı var.Ama sürekli.Göbek çevremde sızı var.İshal olunduğunda duyulabilecek ağrı sızı.Ama ishal yada kabızlık sorunu yok.Ayakları üşütmek buna sebep olabilir mi?Doktora gitmwyi gerektirecel bir durum mudur?Tavsiyeniz ne olur acaba?Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Safra kesenize bir baktirin.
|
|
![]() |
|
Neşe Feyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neşe Feyza
Hocam mrh
Siz safra kesenize baktırın dedikten sonra bugün doktora gittim.15 gün sonrasına hastane ultrason randevusu verdi.Doktor Kreon 25000 ile Dicetel 50 mg verdi.Bunlar seni rahatlatır dedi. Ağrılarım şiddetli değil.İlaçları kullanmalı mıyım yoksa ultrason sonucunu beklemeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaclari deneyin. Beklemekten baska careniz varmi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neşe Feyza
Hocam mrh size uzun süredir var olan karın ağrımdan bahsetmiştim.Hastanenin verdiği günü beklemedim ve özelde tam batın ultrason çektirdim.Ultrason sonucu herşey normal çıktı.Sonucu doktoruma götürdüm ilaca devam et 1 ay sonra geçmesse göreyim o zaman kolonoskopi yapılır dedi.İşin enteresan tarafı doktora gittiğim günden beri ağrılarım daha rahatsız edici halde.Verilen ilacın yan etkileri arasında mide karın ağrısı yazıyor.Kullanmaya devam mı etmeliyim.Kafaya taktım o yüzden daha mı çok hissediyorum bilemedim ama bu durum beni çok düşündürüyor.Sizin bir tavsiyeniz olabilir mi?Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir ihtimal??? Ilaclari bir kesip bakalim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|