|
Inflenza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2022 Saat 12:04 |
Iyi gunler hocam. Biliyorum bu tarz sorular soruliyor bu gunlerde. Ama size sormadan, siizden cevap almadan rahat hissedemiyorum.5 yasinda oglum 3 gun ates 3.gunde kuru oksuruk olmak uzere bugun 4. gunune girdi hastaligi. Sizin sayenizde atese hicbir müdahile yapmadim. Fakat dunden beri cok fazla oksurunce ve her defasinda oksurugun arkasindan kusunca doktora goturdum bu sabah.bogazi a bakti, goğsünü dinledi bizden film ve inflenza testi istedi. Biz filme gerek varmi dinlediğinizde birşeylermi duydunuz diye üsteleyince hırıltı geliyo o yuzden istedim dedi . Bizde mecburen cektirdik. Cigerler temiz , inflenza A pozitif çıkmış. Bizede Enflivur ilacıni verdi. 5 gun kullanın diye. Acaba bu ilaci kullanalimmi?Biz şehir degistirdigimiz icin Ankarada ki önceki çocuk doktorumuzuda aradım, oda sizden iyi olmasın gereksiz ilac kullanmaz Bu sefer bu ilacı kullanın dedi. O yüzden sizin ne dediğiniz benim icin onemli.
Sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanin.. Hastalik suresini; 5 gun kadar kisaltir.
|
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Acaba Ankara'daki doktorunuz kimdi rica etsem paylaşır mısınız
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabikide Muserref Erkan Kendi yeri var ozel Dikmen'de. Buyuk oglumu onunla buyuttum hic ilac icirmeden. 3 yil oncede sehir degistirdik ama hala telefonla durumumuzu bildirir , o da bize Kadir Bey gibi yapmamiz gerekeni anlatir. Cocuktan once biz anneleri sakinlestirip daha sonra yapilmasi gereken ne varsa yapiyor. Tabikide yaninda yardimcisi Derya hanimida unutmamak gerekirAnkarada isenin mutlaka gitmelisiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi gunler. Oğlum çok öksürunce esim dayanamadi bu seferde bize daha yakin olan Kayseride ozel bir hastaneye gittik. Doktor bey öksuruğunden belli inflenzami dedi. Daha sonra muayene edip, turkfleks %0,9 izotonik sodyum klorur cozeltisi nebilazatorle 2 saatte bir 2 ml hava verin rahatlar dedi. Birde oksurugu icin Bisaldo diye dogal icerikli oksuruk surubu verdi. Sizin dediginiz gibi 2 hafta surer dedi oksuruk.
Evde serum fizyolojiği verdim bi doz. Hic istemeyerekte oksuruk şurubu dan 2,5 ml verdim .Sizce bu tedavi doğrumu? Birde enfluvir basladim dun sizden cevap alınca. Sağlikli gunler dilerim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne icerikli olursa olsun, oksurugu baskilayacak hicbir ilaci kullanmayin. Unutmayin, Afyon, Esrar da bitki!!
Nebulazotor ile "tuzlu su" vermek kadar SALAKCA baska bir sey olamaz!! NIYE pahali Serum fiz koyuyorsunuz da, dogrudan 3 kurus bile tutmayacak sofra tuzu koymuyorsunuz?? Bakin, bu tip doktorlar, boyle mumbo-jumbo karisik islerle kafanizi karistirmayi ve sanki cok marifet bir ismis gibi boyle sahtekarliklari size soylerler! Sakin bunlara kanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|