Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şiddetli vücut ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Şiddetli vücut ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevilkc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevilkc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şiddetli vücut ağrısı
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2022 Saat 21:01
Hocam 38 yaşındayım dün şiddetli bel ve bacak ağrısı gece de halsizlik başladı. Bugün tüm vücutta ağrı var öksürük burun akıntısı yok. 4 yaşındaki oğlumda malum anaokuluna gidince sürekli hastalanmaya başlamıştı ama sayenizde ilaçsız atlatiyoruz her defasında. Bugün oğlumda sabah kusma ve ishal oldu ancak sadece bir kere akşama doğru çok halsizlesti her yerinin agridigini söyledi ve 2 saat önce sızıp kaldı. Sabahta 38 perde ateşi vardı ilaç vermedim ve düştü kendiliğinden benimde atesimm 38 perde. Sormak istediğim ateş düşürmek istemiyorum ancak çocuk hem çok horluyor uykusunda arada nefesi kesiliyor geniz akıntısı var bir de sürekli ağlayarak uyanıyor ve çok huzursuz akşamları rahat uyuması için calpol vermemde sakınca olur mu ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2022 Saat 03:24
Vermeyin. Atesi dusurdugunuzde, bagisiklik calismaz. 
Yukarı Dön
sevilkc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevilkc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2022 Saat 10:54
Teşekkür ederim hocam. Ateşini dusurmuyorum sabah ateşi vardı ilaç vermedim kendiliğinden düştü. Akşam da bir daha ateşi cikmadi sadece çok huzursuz halsiz bende aynii sekildeyim vücut ve baş ağrısı var. Ateşi olmadığında versem demek istemiştim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2022 Saat 18:21
Agri icin, dayanamadiginda verebilirsiniz. 
Yukarı Dön
sevilkc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevilkc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2022 Saat 21:17
Çok sağolun hocam. Herkese sizi tavsiye ediyorum kitabınızı öneriyorum. İyimi varsınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.