|
Kendim için Sıtma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 309 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2022 Saat 00:18 |
Hocam merhaba, iki gündür sıtmalanmaya başladım şuanda da çok üşüyorum öyle kısa süreli gelip geçeninden değil başladı mı bitmiyor . İki gün önce kırgınlık başlamıştı bugün ateslendim sonra geçti şu anda ateşim yok gibi ama usumekten duramiyorum evin içi 26 derece ne yapmam lazım ağlayacağım bütün vucudum ağrıyor şimdi parol içtim en son 6 saat önce içmiştim inliyorum , mesajı eşime yazdiriyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Düzenleyen esşi - 05 Mar 2022 Saat 00:43 |
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 309 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşim 38 in üzerine çıktı titreme geçti üşüme halı azaldı ama bu çok tekrarlıyor bir de vücudum ağrıyor grip geçiriyorum ateslide olsam parol alıyorum. Bu ani hızlı üşüme için ne yapmam gerekir? Bu seferki çok uzun sürdü normal mi böyle olması ölüyorum zannettim.
Düzenleyen esşi - 05 Mar 2022 Saat 00:53 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam belki ifade edemiyorum kendimi ama bu şekilde hastaneye gidersem ateş düşürmek için ilk tedaviye başlayacaklar o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Ateşim 38,2 ve o hal tekrar geri geldi çok ciddi üşümem var yaklaşık 3 saat önce parol içince rahatlama gelmişti ancak tekrardan devam ediyor bu nedir hocam lütfen yardımlarınıza ihtiyacim var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazarlar kisminda: Ates ve Havalenin Tedavisi makalemi okuyun.
Bugun ates ile ilgili yazdiklarimi da okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|