|
Kan sulandırıcı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2021 Saat 13:46 |
Hocam merhabalar size sormadan bir şey yapmak istemiyoruz. Hocam babam 63 yaşında 80 kilo. 40 yaşlarında iken kalp spaZmı geçirdi o yıllarda ilaç kullanmadı. Daha sonra 52 yaşında iken rahatsızlanması üzerine tetkikler yapıldı ve anjiyo oldu. 2 tane stent takıldı. Geçen yıl beyinde tümör olabileceği şüphesiyle tetkikler yapıldı ve tümör olmadığı kan sulandırı ilaçlar yüzünden beyninde pıhtı oluşmuş olabileceği söylendi. Tekrar rahatsızlandı ve anjiyo yapıldı 3 stent daha takıldı. hocam yıllardır ecopirin be saneloc kullanıyordu son anjiyodan sonra bir de brilanta eklendi. Şimdi Hocam sizin önerilerinizi dinleyecek. lütfen hangi tahlilleri yaptırıp size göndermeliyiz? Geçen yıl tümör şüphesinde bizi mahvettiler İnan’ın 10 a yakınbeyin MRı çekildi. en son böyle olmayacak dedik ankara gazi üni götürdük orada anlaşıldı tümör olmadığı. Fakat covid yüzünden kontrole gidemedi burada MR çekildi ve şüphe uyandıran kitlenin yüzde 75 küçüldüğü söylendi.
Ben bir kaç gündür başka bir üyeye yaZdıklarını okuyunca inanamadım. Siz ne derseniz onu yapacağız. Şimdiden teşekkür ederiz...bu kadar kan sulandırıcı normal mi?
Düzenleyen kader - 05 Tem 2021 Saat 14:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- " kan sulandırı ilaçlar yüzünden beyninde pıhtı oluşmuş olabileceği söylendi"
Bu kadar SALAKCA bir beyan olamaz!! Kan sulandırıcı ilaçlarla beyinde kanama olur! Bunun sonucunda, pıhtılaşma olur. Esas hadise, o kanamanın beyine yaptığı basınçtır. Pıhtılaşma, iyileşmenin ilk safhasıdır. Zamanla KÜÇÜLÜR. 2- Artık, Türk doktorları sadece muayene ile hastalık teşhis edemiyorlar. 3- Kan sulandırıcı ilaçlar, mutlaka kontrollü bir şekilde verilmelidir. 2-3 günde bir "Kanama-Pıhtılaşma" ve diğer testler yapılmalıdır. Yoksa, Beyin Kanaması olması kaçınılmazdır. |
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam evet o pıhtılaşma beyanı dr a ait. Peki kanama ve pıhtılaşma testlerini her 2 günde bir mi yaptıracağız? Hastanede mi yapılıyor? Başka gereken testler varsa onları da yaptırıp size atarım hocam. İyi ki varsınız...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanılan ilaca göre değişir. Hele hele, "düşük yoğunluklu Herparin" kullanılıyorsa, kesinlikle bu testlerin
yapılması gereklidir.
Testlerin sıklığına ilacı veren doktor karar verir. Gerekirse, hergün yapılır, belirli bir seviye elde edildikten sonra ara açılabilir. Kan inceltici ilaclar öyle başıboş şekilde VERİLMEZLER! |
|
![]() |
|
Kadir bey ne diyeyim kuru bir teşekkür edebiliyoruz sadece gerçekten iyi ki varsınız... geçen yıl anneannemi kaybettik siz teşhisin yanlış olabileceğini kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu olmadığını ileri değerlendirme yapılması gerektiğini söylemiştiniz, olmadı ona yetemedim ama babam için sadece sizin dediklerinizi uygulayacağız hiç bir dr kanama pıhtılaşma testinden bahsetmedi. Peki hocam başka bir üyeye yazmışsınız babam da balık yağı kapsüllerine başlasın mı?
Kitabı da sabırsızlıkla bekliyorum defalarca kitapevini aradım cevap alamadım...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Omega 3; Kolesterol ve bilhassa Trigliserid düşürmede etkili. Fakat son haftalarda, Omega3'ün bazı
hastalarda Aritmi yaptığına dair yazılar geldi. Başlayın ( 2x360mg Omega3 olacak şekilde alın) ama, aritmi yönünden uyanık olun. Ben hala alıyorum. Aritmi yönünden dikkatli olun. Nemesis kitabevi ile kontrat imzaladık. Ağustos gibi taslak çıkacak. Kışa da basıma geçilir.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam sağolun. Testleri yaptırdığımızda yüklerim.
|
|
![]() |
|
Değerli hocam babam için kanama pıhtılaşma testi yapılmalı demiştiniz, adamcağız üniversiteye gitti. Artık hangi testleri yaptılarsa Sonuçlar için 20 gün sonra gel demişler. Sonuçları göndereceğim.
Babamın her yeri alarm veriyor hocam çok üzgünüm.61 yaşında 160 cm 84 kg. Dün annemle yemeğe gidiyorlar. Yarım saat sonra ayağında şişlik ve ağrı oluşmaya başlıyor. Sabah dr a gitti gut hastalığı demiş. Söylemiyor ama belli oluyor ağrısı çok var. Aspirin verdik. Ben kimsenin dediğine değil, size bakıyorum hocam öneriniz nedir? öğrenmek isterim. Minnetle...
Düzenleyen kader - 21 Tem 2021 Saat 10:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|