|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 12:21 |
Hocam dun sabah kızım kulagım agrıyor dedı illadin damlattım ara ara acıyor dedı gece çok şiddetlendi tekrar damlattım damlattıktan sonra azaldı ama geçmedi dedı 5 10 dakıka sonra gene siddetlendi bıraz ılık havlu koydum vs derken sabahı ettik sımdı hala ağrıdığını soyluyor bırde anne kulagım patır patır yapıyor dıyor kendınce bı tabir ama 😇 İlladine devam etmelı mıyım gunde kac sefer yapabılırım.
Atesi yok sadece sol kulagı elleyınce şişlik de yok gıbı
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam acile gittik kulak enfeksıyon olmus ve cok akıyo dedı dısarıya degıl ama içindeki akıntı atesı de 37 38 arası gıdıp gelıyor ama 38ı gecmedı agrısı devam edıyor illadını tekrarladım o tarafa yatırdım agrısıı kesılmıyor yemek çiğneyemıyorum dıyo agrıyan tarafla antibiyotik verdı ne yapmalıyım kabakulak olmus olabılır mı
Düzenleyen MevaAnnesi - 20 Mar 2022 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin damlayi, BURUNA damlatiyorsunuz degil mi!!!!
5gun damlatin. Baska ilac kullanmayin. Kulagindan sesler gelmesi; Oztaki borusunun acilip-kapanmasini gosteriyor. Kabakulak??? Gormeden ve elle muayene etmeden bilemem. SAKIN Antibiyotik kullanmayin. Kabakulak da SISLIK olur. VE sisligin yarisi cene cizgisinin altinda, yarisi ustunde olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Tabıkı burundan hocam sprey bulabılmıstım onu damlalık sişeye koyup damlatıyorum 2 şer damla damlattıgım tarafa yatırıp 1 2 dakıla bekletiyorum gunde 3 sefer yapıyorum dun de yaptım bugun de ama agrısı hıc kesilmedi 3 gun daha devam edeceğim o zaman
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin, Iliadin dan baska bir imkan yok. Ayrica; Sicak tatbiki, ve cift sakiz/jiklet cignetin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|