|
Kizimla ilgili hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zehra123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2021 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 14:24 |
Merhabalar hocam. 2 yasinda bir kizim var ve yaklasik 1 yildir gozlerinde ara ara dalma oluyor. Son zamanlarda artti gibi sanki hocam. Gunde 3-4 kez daliyo. Dokununca kendine gelip guluyo. Eylul ayinda cocuk norolojiye goturduk eeg cektiler bisey yok isterseniz mr cektirin dediler cektirmedik. Bunun disinda sukurler olsun dediklerimizi anliyo yapiyo. Bazen yapmak istemeyince gelmicem yapmicam diyor. Abisini taklit ediyo ne yapsa yapmaya calisiyo. 2 bazen 3 kelimelik cumle kuruyo; anne muz ve, anne bitti su yada abi vuyo gibi hocam. Hadi oyna deyince kendince oynuyo. Oyuncak bebekte de agzini gozunu burnu tum organlarini gosteriyo. Isteklerini genel olarak anlatiyo. Ben ise giderken yada montumu giysem bile aglamaya basliyo kucagima geliyo gitmemem icin. Oyun oynarken beni de cagiriyo lego yaparken falan anne oynaa diyo oynayalim anlaminda. Sarkiya tempo tutuyo bazen alkisla bazen oynayarak. Ben baska bi cocugu sevsem kiskaniyo.abisiyle oyuncak kavgasi yapiyo Sizce kizimin gelisimi nasil hocam. Otizm olabilir mi hocam cok endiseliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Otizm ile, HIC ama hic alakasi YOK!
Biraz kiskanclik, biraz sizi ozlemesi, biraz daha ilgi istemesi!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|