|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
gokben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2022 Saat 14:16 |
2 yaşında kızım sabahtan beri kusuyor ishal yok ateş yok kusmayı durdurmalımıyım eğer öyleyse ne içirebilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN karismayin. Kusma ne kadar etkili olursa, arkadan gelecek ishal de o kadar hafif olur, hatta bazen
hic ishal olmaz.
|
|
![]() |
|
gokben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusmaya ateş ve ishalde eklendi evde kendim sıvı kaybını nasıl önleyebilirim
|
|
![]() |
|
Hocam su içirdim yarım biberon mama verdim uyudu ateşi 38 kusma için bir şey kullanmalımyım metpamid var fitil yok ilacı kusmuyor sıvı kaybetmeyiz dimi ishal kusms aynı anda var sabah önce ateşsiz kuma 4 gibi ishal eklendi gecede ateş eklendi canı yemek istiyor ama yiyemiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oyle, 1-2 kusma ile su kaybi OLMAZ, su kaybi icin gunler gerekir.
Metpamid kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam doktora gittik ev halkına da bulaştı bugun kusma önce sonra ishal doktor dili paslı dedi kaka tahlili istedi verince görelim dedi henüz veremedik yapmadı flagyl şurup çinko diafrly enterogermina verdi ateşi de var karnı gaz da oluyor ne yapmamız gerekir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, SAKIN o ilaclarin hicbirini kullanmayin. Yazilarimi okuyun.
O doktora ve ilaclara verdiginiz paralara yazik!
|
|
![]() |
|
Hocam devamlı kusuyorlar ishal birkere yaptılar onun dışında devamlı kusuyorlar ne yapacağımı şaşırdım yazılarınızı okuyorum sürekli ama başa gelince
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|