|
Hassas ciltli bebek şampuanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özlemi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 20:26 |
Hocam merhaba,
Ben size şampuan hakkında soru sormak istiyorum. Bebeğim hassas ciltli egzamaya yatkın. Doktor mustela önerdi dünya para verdim ve hiç bir işe yaramadı aksi çocuğa alerji yaptı yüzü hep isilik içinde. Siz hassas ciltti bebekler için hangi şampuanı öneriyorsunuz?
|
|
![]() |
|
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar ben Belçikada yaşıyorum. 2 aylık bebeğim var. Hastahane Mustela vermişti. Birçok kişi de mustelayı övünce ben de sizin gibi para verdim. Ancak buradaki ebem Avene ürünlerini önerdi. Bebeğime iyi geldi. Aynı zamanda Weleda nın papatya serisi de çok güzel. Hem de doğal. Tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117347 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
John....... Baby Şampuan kullanın. Kullandıktan sonra, iyi durulayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2022 Saat 07:40 |
|
![]() |
|
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Kadir Hocam size gerekli bilgiyi vermiş şampuan konusunda . Sizi şunu söylemek isterim Alman Marka papatya özlü bir şampuan almıştım almıştım ve kızımın her yeri isilik gibi attı. İlk seferde anlayamadım ara verdim tekrar kullanınca çocuk yine tepki verdi ve tüm vücudunda kızarıklar oldu. Papatya ya alerjisi olduğu ve tepki verdiği anlaşıldı. Size tavsiyem içeriği bitki özlü bile olsa kullanırken çok dikkat edin her bebek farklı tepki verebiliyor. Ben firmayı aradım ve yaşadığımız sıkıntıyı anlattım alerjisi olduğu için tepki vermiştir diyor. Siz de bi zahmet alerjen reaksiyon görülebilir diye yazın o zaman dedim. Kızım 11 yaşında ve ben hala hocamın size tavsiye ettiği şampuanı kullanıyorum . Geçmiş olsun sağlıkla kalın.
|
|
![]() |
|
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
Evet bitkilere alerjisi olabileceğini düşünmemiştim. Dikkat etmek gerekiyor. Önce denemek sonra kullanmak lazım. O da çok masraf maalesef
|
|
![]() |
|
Özlemi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Mustela avakodulu bende avakadodan dolayı yapabileceğini düşündüm. Yağı klasik ve böyle reaksiyon göstermiyordu çünkü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117347 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Böyle "alengirli", abur-cuburlu ürünleri kullanmayın. En eskisi, en emniyetli olanıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|