|
Oksuruk gecmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2022 Saat 14:53 |
Kadir hocam size yazmistim daha oncedende konumu bulamadim 4 yasindaki oglum 5 haftadir oksuruyor 3 kez kontrole goturdum ciger temiz dediler sıkışlik olrsa corteir ver dediler,ben sizi dinleyip 5 gun bricanly vermistim. degisen hic bisi yok oglumda hala oksuruk devam bazi sabahlari hapsurmada var.burun tikali burundan ses geliyor.sadece son gunlerde burnun ici dolu burnunu cekiyor ama akinti oyle yok,gozlerinin alti cokuk ve alacali mor. Surekli bogazini temizleme hareketi yapiyor ve oksurugude sanki aniden bogaza bisi kacmisda onu oksurtuyomus gibi bazende kuru oksuruk, sesi 5 haftadir boguk solunumu normal ama azicik oyun oynasa sanki cok yorulmus soluk soluga kalmis gibi ih ih yapiyor agzini aciyor. doktorlarin muaynesi en fzla 3 dakika ve hstayi dinlemeleri 1 dk fln suruyor. Ne yapacagimi sasirdim. birtaneside kistik fibros acisindanda degerlendirirz fln dedi. Beni inanilmaz korkuttu. Siz o ihtimali unutun dediniz ama aklimdan cikartamiyorum. kistik fibroz olsa daha belirgin belirtileri olmazmi idi ? ben ne yapacgim bu cocugu goturmem gereken bska doktor varmi ? 5 hafta oksuruk icin cok degilmi ? Ciger filimine gerek varmi ? GCMESSE FLM CEKERIZ DEDI BITANESI
Düzenleyen saliç - 03 Eki 2022 Saat 15:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşsiz öksürükler; 1-2 ay bile sürebilirler.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki burun tikanikligi da ayni skilde uzun surermi soluk soluga kalma vs ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sürer. Sadece hastalık süresince değil, dokuların tamirat safhasında da tıkanıklık devam eder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|