|
Konuşma bozukluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 11:54 |
Merhaba hocam oğlum 5 yaşında herhangi bir tanısı yok anasıfina gidiyor.. anasınıfında da bir sıkıntısı yok evde de bizimle güzel iletişime geçer. Son zamanlarda şöyle bir sorunumuz var.. konuşurken bana diyeceği yerde beni diyor mesela bana gol yaptın diyeceğine beni gol yaptin. Ayrıca seni sana karıştırma da var seni alkışlıyorum diyeceğine sana alkışlıyorum diyor.. her zaman olmuyor bunlar bazen karıştırıyor.. sen ben karıştırmiyor onda sorun yok.Neden böyle olur internetten baktığımda karşıma otizm çıkıyor ama başka hiçbir sorunu yok benim gördüğüm.. çok Zeki bir çocuk nasıl böyle yanlışlık yapıyor onu da anlamıyorum psikiyatriye randevu aldım. Ama size de sormak istedim otizm derler mi acaba bundan dolayı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkce siteleri okumayin, hem hicbir sey bilmezler, hem de, daima sizi korkutup doktorlara kosmaniz icin
yazilmislardir. Disleksia olabilir, Konusma terapisi ile duzelir.
|
|
![]() |
|
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam cevabınız için.. sayıları 100 e kadar yazabiliyor renkleri şekilleri öğrendi. Harflerin bazılarını yazabiliyor.. zaman kavramı sağıni solunu bilir. Disleksi olsaydı bunlari öğrenmesinde de sıkıntı olmaz mıydı acaba.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem, benim bransim degil, siz gene bir gosterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|