|
Agri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2022 Saat 22:26 |
Hocam branşınız olmadığını bilmiyorum ama bilginizden yararlanmak isterim.Eşim 39 yaşında sol kürek kemiği ve alt tarafı ağrıyor.Agridan dolayı sırt üstü yatamıyor.Yüz üstü yattığında da sol göğüs tarafı ağrıyor.daha öncesinde doktor ağrı kesici ve sulidin likit jel verdi kullandık fakat işe yaramadı.Sonrasinda emar istendi sonucu gönderdim siz ne önerirsiniz ne yapalım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun icin bile MR istiyorlar HA!!!
1- Eger; yakin zamanda Gripal bir enfeksiyon gecirdi ise, "Pleurodynia" (Devils' Grip) olabilir. Novalgin 1 veya2 tablet agri olunca alsin. Nefes alip-verme ile agri siddeti degisiyorsa, teshis budur.
2- Agri siddeti degismiyor ise; Bir EKG cektirin. Bir "arka duvar enfarktusu" gelisiyor olabilir. |
|
![]() |
|
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Hocam iki aydır sol kürek kemiği ve çevresinde geçmeyen ağrı var. Nefes alış verişte şiddeti değişmiyor ekg çekilmesini söylediniz bundan yaklaşık iki hafta önce eşimin iş yeri sağlık raporu istemiş ve ekg çekilmiş sonuç elimde yok ama normal olduğunu düşünüyorum çünkü sağlık raporunu almış.
1)Mr sonucunda Supraspinatus kas tendonunda minimal effüzyon izlendi yazıyor bununla ilgili birsey yapmalı mıyız? 2)Arkadaşları hacamat yaptırmasını önermişler sizce yaptırmalı mıyız? Sizin görüşünüz benim için çok önemli çünkü oğlumun uzun süreli geçmeyen yara vardı önerdiğiniz krem bir sefer sürmenizle bile iyileşir demiştiniz ve gerçekten bir sefer sürmede iyileşti.Eşimin ayagında geçmeyen mantar sorunu sizin söylediğiniz krem ve tedavi yöntemiyle atlattık.Çok teşekkür ediyorum.Allah size hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömür versin inşallah
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulunc olabilir.
Yuzukoyun yatsin, findik kadar Vicks surun ve kurek kemigi ile omurga arasindaki adeleye, basparmaklariniz ile bastirarak masaj yapin. Hassasiyet varsa kesin "kulunc" girmistir, gunde 2x1 masaj yapin. 1- Mr gereksizdi, cok anlamsiz. 2- Hacamat?? Yorum bile yazmam. Sacmalik |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Evet hocam hassasiyet var çok ama çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anlattigim sekilde kuvvettlice (bagirtacak kadar) bastirarak ve yanlamasina parmaklarinizi kaydirarak
masaj yapin. Her gecen gun, hassasiyet azalacak. Masajlardan sonra sicak havlu koyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Tamam hocam çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|