Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Antibiyotik gerekir ni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Antibiyotik gerekir ni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Antibiyotik gerekir ni
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 21:27
Hocam, merhabalar 6 yas 10 aylik oglum, hafta sonu üşüttü galiba, dün halsizdi, gece de uyuyamadi arq ara öksürük var, cok afedersiniz burun akıntisi koyu ve yesile dönük.derin nefes aliyor yani göbegi cok hareket ediyor,  az once atesi 37.7 cikti bacaklarım üşüyor diyor, çok iştahsızlık var boğazinda kızarıklık  görünüyor isikla bakınca. Evde augmentin bid fort var 400 mglik 70 ml,   dedikleriniz aklımda hep ilac vermedim balli limon yaptim ama icmiyor, karnım agriyor diyor.dilinin fotoğrafini ekliyorum acaba antibiyotik gerekiyor mu.https://www.hizliresim.com/akujhl3

Düzenleyen mutlu - 10 Oca 2023 Saat 22:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2023 Saat 01:28
Gerekmez. 
O gordugunuz "beyazlik", "Cografya Dil" denilen bir durum. Her zaman goreceksiniz.
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2023 Saat 12:50
Tamam hocam cok teşekkür ederiz, hic bir ilac vermiyorum,  ama simdi de kulagim agriyor bogazim cok agriyor diye agliyor bunun icin bir oneriniz olur mu acaba
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2023 Saat 18:27
Ilaidin damla kullanin.
Nasil kullanilacagini okuyun. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 07:57
Cok teşekkür ederim hocam,  oglumda birde gozlerde capakli kizariklik var onun icin bir uyeye capak varsa tobrased kullanin demissiniz, onuda uygulayacagim insaallah,   birde eger antibiyotik kullanilmazsa ciğere iner korkusu acaba toplumumuzda nasil olustu,  benim oglum öksürüyor, bogulur gibi ara ara,  cevremdekiler sanki bronslara inmis gibi derin derin i oksuruyor niye antibiyotik icir miyorsun, yan etkisinden cekiniyorsan  bagirsaklari icin probiyotik kullanirsin bisey olmaz diyorlar.  sizi herkese tavsiye ediyorum okuyun ogrenirsiniz diyorum. iyi ki varsiniz.

Düzenleyen mutlu - 13 Oca 2023 Saat 08:11
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 08:11
Hocam birde gece yatmadan once terramiycin surdum gozune, siz capakta varsa tobrased kullanin demissiniz bir uyeye sabahda tobrased kullansam olur mu acaba.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 18:43
1- "birde eger antibiyotik kullanilmazsa ciğere iner korkusu acaba toplumumuzda nasil olustu, "
Nasil olacak?  Sirf hasta veya ailesinin gozunu boyayabilmek icin, oksuruk kesici ilaclar veya allerji ilaclari
verilip, oksuruk kesildiginde, beraberinde Antibiyotik yoksa, TAMAMI Zaturre oluyor ve oluyorlardi! 
Yoksa, Zaturreyi HIC tedavi etmeseniz bile kendiliginden iyilesebilen bir hastaliktir. 
Gecmiste olen Zaturreli hastalarin tamami doktorlar eli ile olmuslerdir. 
Zaturreden olumleri onleyen TEK unsur; OKSURUKTUR!!  Oksurugu keserseniz, zaturre olursunuz. NOKTA.
2- Oksurdugunuzde; sakin Turk doktorlara gitmeyin. Oksuruk, vucudun en onemli savunma mekanizmasidir.
3- Terramisin cocuklarda; hem zor surulur, hem etkili degildir. Tobrased veya Exocin damla kullanin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.