|
Geceleri Dakikalık ayak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Herkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nis 2022 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2023 Saat 16:32 |
Hocam merhabalar 2 buçuk yaşında oğlum var 3 4 ayda bir 2 3 gün aralıklara geceleri ağlayarak uyanıp ayağını gösteriyor üstüne basmak istmiyor aksıyor en fazla 15 dakika sürüyor sabah kalktığında hiç birşeyi olmuyor gayet rahat yürüyor oynuyor koşuyor kaç doktora söyledim söyledikleriniz anlamlandıramadım dedi röntgen çekildi bi sıkıntı yok ortopediye gittim kontrol etti bi sıkıntı yok dedi sizce ne olabilir psikolojik olabilirim diye düşünmeye başladım çünkü bazen sağ bazen sol ayağını gösterip basmıyor üstüne kramp falan olabilirim veya d vitaminiyle alakalı bir durum olabilirmi
|
|
![]() |
|
Herkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nis 2022 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini seviyesi 29 du en son damla olarak kullanıyordum bitmek üzere iken vermeyi bırakmıştım
|
|
![]() |
|
Ve birde aklıma takılan fmf de sadece ayak ağrısı da olabiliyormuş böyle sürekli aynı saatlerde aynı aralıklarda 2 3 ayda bir olması sanki atak mış gibi hissettiriyor bana
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" fmf de sadece ayak ağrısı da olabiliyormuş "
Palavra! Tipik Turk doktor uydurmasi. D vitamini cok dusuk. Hemen 1 ampul Dvit3 icirin. Her sene tekrarlayin. 50-100 arasi olmasi ideal. Kramp giriyor olabilir. Tuz takviyesi ile duzelir.
|
|
![]() |
|
Tuz takviyesi dediğiniz nedir hocam birde ciddi bir durum olsa günlerce sürerdi koşup oynayamazdı değil mi bizde öyle bir durum yok devit içireceğim başka öneriniz var mıdır ğ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuz kisitlamasi yapmayin.
|
|
![]() |
|
Tamam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|