|
Lenf bezi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2023 Saat 16:37 |
Hocam merhabalar kurusa bakmayın tekrar rahatsız ediyorum daha öncede size yazmıştım kızım dört buçuk yaşında boynunda yaklaşık 3 cm şiş lenf bezleri var halen küçülmedi siz 2 Ay enfeksiyonsuz geçirirse küçülür demiştiniz halen küçülmedi çok korkuyorum hocam size sorum lenfomayı düşündürecek başka belirtiler neler olabilir hocam bu lenf şişliği lenfoma için yeterli affınıza sığınarak soruyorum kızmayın lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu kabak tadi verdigi icin artik cevap yazmiyorum.
Eski cevaplari okuyun. LUTFEN, su sarlatan Turk doktorlarinin sacmaliklarini dikkate almayin.
|
|
![]() |
|
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok haklısınız ama korkudan gidemiyorum dr gitsem takip edelim diyecekler çok korkuyorum hocam sizden başka kimseye güvenemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
OKUYUN!!!
|
|
![]() |
|
Hocam okuyorum kitabınızda okudum ama ne bileyim sizden tekrar duymak bana güvem veriyor özür dilerim
|
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
Kızımın lenf bezi çıkmayan yeri yoktu 5 yasindaydı bende çok korktum kadir bey gerekli açıklamayı yaptığı halde ben dayanamadım hastaneye gittim sonuç reaktif lenf bezleri yani kötü bişey yok boş yere sıkıntı yapmışım çocukların çoğunda olur zaten bunlar boş yere sıkıntı yapmayın
|
|
![]() |
|
Çok sağolun tşk ederim peki ne kadar sürede küçüldüler bizimkiler sanki küçülmüyorlar
|
|
![]() |
|
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Merhaba oglumda vardı beş yıldır aynı boyda kuculmede olmadı büyümede kaldı öyle. Doktorumuz bize aşırı sürekli kusma ,yatağı islatacak kadar ter vb belirtiler olmadığı sürece birşeye gerek yok demişti USG bile cektirmemisti.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|