Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karın agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 253
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın agrisi
    Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 00:04
Hocam mrb , Kızım bir hafta önce kusmaya başladı su içse çıkardı , akşama kadar devam etti uyandıktan sonra düzeldi ateş vs yok kabızlık ishal yok , her gün kakasını yapar ama katı bir şekilde , bir haftadır ara ara karnım ağrıyor diyor , aniden oyunu bırakıp karnım ağrıyor anne diyor ,3 yaşına yeni girdi, günde rahat 10 defa diyor , iki dk sonra unutup oyuna devam ediyor ne yapabilirim ,ciddiye almalı mıyım ,kilosu için 5 kilo fazla demiştiniz ,diyet yaptirmiyorum ama günlük düzenli yürüyüşe çıkarıyorum , usutmus olabilirmi , bir hafta önce kustugunda sağlık ocağı doktoruna goturmustuk , karnını vs baktı boğazı kızarık deyip antibiyotik zimaks ibulamin zero karpol vs verdi hiç birini kullanmadım ,tekrar mi gitsek acaba teşekkürler hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118097
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 18:15
2-3 gun takip edin. Gecirdigi kusmali hadise sebep olmus olabilir. 
Yukarı Dön
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 18:18
Sağlık ocağı doktoru aradım yarın getir kan idrar alalım dedi gotureyimmi hocam 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 18:43
SAKIN HA!!!  Saglam cocugu hasta ederler!
Yukarı Dön
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 23:49
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın 
Aklıma apandisit veya Allah korusun bağırsak düğümlenmesi gibi şeyler geliyor internet ten okuduğum için korkuyorum , ben ilk okul çağında apandisit ameliyatı oldum eşimde 7 yaş civarı olmuş , ama hatırladığım kadarıyla gittikçe şiddetlenen dayanılmaz bir agriydi , kızımda ara ara sancı gibi giriyor sanki bir dk sürmüyor sonra oyuna devam ediyor , az önce süt içti ardından su karnım ağrıyor diye diye uyuya kaldı bu şekilde günde beşten fazla söylüyor genelde bir şeyler yedikten sonra söylüyor, suyla fazla oynuyor usutmus olabilirmi , birde hikaye kitabı almıştık orda kedi abur cuburu fazla yeyip karnı ağrıyordu vs çok etkilenmişti defalarca okumamı istedi pisikolojik olabilirmi , hocam kısacası ne olursa hastaneye gideyim ,evhamimi mazur görün iyi akşamlar teşekkürler 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2023 Saat 03:23
Yazilarimi okumadiginiz icin, hem telaslanirsiniz, hem de bana vakit kaybettirirsiniz!!!!
Apandisit ve butun ameliyatlik karin ici hadiselerde agri DEVAMLIDIR. Geldi-gitti agri olmaz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.