|
Konuşma sorunumudur nefes sorunumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 22:37 |
3 yaş çocukta konuşurken cümle kurarken iki üç kelime sonrasında durup tekrar devam etme durumu nefes sorunuylami ilgilidir yoksa konuşma bozukluğumu yoksa normami
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin. Hemen bir sey soylenemez.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bayagidir takip ediyorum garip geldi bana ama baştan küçük diye düşündüm ama büyüdükçe degismeyince ve bu öksürükler gecmeyince tereddutteyimoksurukler bes altı aydır var öksürükler saat gece dört ve altı arasında oluyor genelde ve her gece bu saatlerde ayaktayım kalktığında onbes dakka falan ara ara öksürük tutuyor daha üç yaşında uyudugunda bidaha kalkmıyor baya bı sure ama dediğim gibi her gece bir kere ayaktayız bu süreç bayagidir var sadece öksürük geçiyor bı on gün antibiyotik kullanınca bı hafta sonra o süreçte kalkmıyor onun dışında her gece ayaktayız ben bunları her seferinde anlatıyorum her seferinde de hep aynısı oluyor takip süresi ne kadar olmalı böyle durumlarda heraksam ballimon veriyorum balda organik kendi balimiz şuan iki gün bitti serum fizyolojik veriyorum üç dört saatte bir simdidie kalktığı için gece Gine vereceğim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilhassa ates yapmayan viral hastaliklar uzun surerler. Bagisikligin calismasi icin; ATES olmasi sarttir.
Ara ara sicak buhar uygulayin. Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Mar 2023 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Tamam doktor bey çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|