|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2023 Saat 12:35 |
Merhaba hocam oglum 7.5 yasinda gecen hafta grip geçirdi tam grip azaldi derken simdi okuldan aldim kulağım agriyor diye agliyor eve getirip hemen illiadin damlattip burnuna ama hala agriyor diye agliyor ne yapalım hocam bactrim veriyim mi atesi yok suan öksürük burun akintisi ve kulak agrisi var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim gerekmiyor, aralada cift porsiyon Jiklet cignetin. Iliadin 5 gune tamamlayin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam agriyor dedigi kulagi akti baya beyaz sarimsi yapisik kivamli bir sivi bu kulak zarimi patladi demek oluyor eger patladiysa kendi kendine düzelirmi aktigini görünce cok panik oldum şuan zar patladiysa diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, kulak zari delinmis. Siz disardan kulaga herhangi bir sey damlatmadiginiz surece de, kulak zari kendi
kendini tamir eder. Siz sadece; gorunen akintiyi nemli bir kagit pecete ile silin, iceriye bir sey sokmayin. Bu arada, Iliadin kullanmaya da devam edin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Tekrardan merhaba hocam ogluma 5 gun illadin damlatip bir gun ara verip üç gun daha damlattim bugun ara verdim agriyor demedi daha ama bizi az duyuyor duzelirmi bu zamanla illiadine devam edeyimmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duzelir.. Agri olmadikca; Iliadin gerekmez.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam cok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|