|
kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2023 Saat 02:26 |
merhaba hocam oğlum 20 aylık dün geceden beri kusuyor emedur 2 defa kullandim 12 saat arayla, hala çok kusuyor hatta fıskirarak kusuyor emzirme ve sudan başka birşey almiyor ićer içmez 10dk geçmeden kusuyor epey halsizleşti cok kararsiz kaldim bekleyip emedur a devam mi edelim hastaneye goturup serum mu taktiralim? yaklaşik 26 saattir böyle herhangi bir cisim yutmuş olabilr mi bu arada 12saat önce ishal gibi oldu 1 dwfa kaka yapti ateşide ara ara cıkiyor
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 3.fitili de verdik 1 saar once ishal seklinde kaka yapti ve ardindan kustu. su icmek istiyo haliyle napsak sasirdim kaldim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishalden sonra, kusma olursa "Viral ishal" demektir, 1 hafta surer, su iciremezseniz Serum takilmasi
gerekebilir.
|
|
![]() |
|
acile goturduk iğne vurdular bulantiyi daha kisa surede keser dedi serum taktirmak istiyoruz cocuk damar zor bulunuyo dediler birde ishal icin bir toz verdi iğnenin üzerinden 9 saat gecti bu süreçte 3 defa daha çikardi, kustu 1 defada ishal oldu
1-su, ayran, anne sütü icer icmez 10 dk sonra cikariyor emedura devam edelim mi? 2-su iciriyoruz cikariyor ne kadar daha sürerse böyle serum taktiralimbugün 3.gün dolmak üzere
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emedur'a devam edin. Kusmalar; su icmesine bile mani olursa, Serum gerekebilir!
Ne zaman gerekir??? Bilemem. Ancak, icirdiginiz suyun ne kadari icinde kaliyor, ne kadarini kusuyor, soylerseniz bilebilirim.
|
|
![]() |
|
hocam bugün 5.gün bitti hiçbirşey kullanmiyorum sadece annesütu, su devam ediyoruz dunden beri ki durumu ishal, 3 defa kustu ve aşıri halsizlik var...
kusma epey azaldi fakat devam ediyor bu şekilde devam edelim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edin, aralarda su teklif edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|