|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 19:10 |
Merhaba hocam biliyorum kulakla ilgili çok fazla cevap var ama insan başına gelince korkuyor işte. Kızımın her gribi mutlaka kulak akıntısı ile bitiyor ve burun akıntısı 1 ay geçmesine rağmen geçmiyor ve yemyeşil
2 gündür de burnundan gelen akintinin benzeri kulağından geldi kızımın ateşi yok ama çok huysuz ne yapmalıyım hocam siliyorum sürekli ama hala akmaya devam ediyor sarı ve kivamli
Düzenleyen Fatma23 - 26 Nis 2023 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin damla kullanacaksiniz. kullanimini okuyun.
|
|
![]() |
|
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam söylediğiniz şekilde illadini kullandım. Kulak akıntısı 3. Günün sonunda geçmişti. Bir hafta sonra yine grip olduk ve kızımın kulağı sabah yine sarı şekilde akmisti. Daha ilaldini bırakalı bir hafta olmuştu hocam fakat yine başladı her gripte kızımın kulağı akıyor ve burun akıntısı çok uzun sürüyor. Sebebi ne olabilir hocam ve yine illadin mi kullanalmaliyim hocam. Henüz 1 yaşında canı acıyor mu bilmiyorum sadece bazen kulağını çekiştirip huysuzlaniyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz de HER seferinde İliadin kullanın. Başka çaresi yok, ayrıca da bir zararı yok.
Kulakta tedavi gereken bir durum olsa, çocuk ağrıdan yeri-gögü yıkar. Ağrı olmadan akıntı oluyorsa, sadece görünen akıntıyı nemli bir kağıt pecete ile silin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|