Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 09:26
Merhabalar, oğlum 19 aylık. Yaklaşık 2 hafta önce 2 gün hafif ateşi oldu burun akıntısıyla birlikte. Sonra geniz akıntısı var öksürük başladı. Öksürük tam hafifliyorken 1 hafta sonra tekrar artmaya başladı burun akıntısı da aynı şekilde eklendi. İki gece öksürükten hiç uyuyamadı, hatta son gece artık öksürük sonrası nefes alışverişlerinden sonra hışıltı ve cıtırdı sesleri duymaya başladım öksürükten bağımsız baya korktum tiz bir sesde vardı. Daha önce bu şekilde olduğunda zatürre başlangıcı teşhisi almıştı. Hocam şimdi o sesleri duymuyorum ama öksürüğü çok dolu. Öksürüyor öksürüyor ama adla o dolu ses gitmiyor. Sanki ciğerleri balgam dolu ama çıkmıyorlar öksürmeyle. Doktoruna sorduk zaditen damla grintuss şurup kullan dedi. Çok tıkanması olursa ventolin nebulizatör ile yapabilirsin dedi. Ateş olmadığı için antibiyotik gerekli değil diyor. Ama içi çok dolu hocam öksürmeyle daha boğuluyor öksürünce o hışıltı ve çıtırtı seslerini tekrar olmaya başlıyor bu normal bir durum mu hocam bu balgam nasıl atılacak?

Şuan da zaditen damla grintuss şurup kullanıyorum. Çok hırıltısı olursa sıcak buharda bekletiyorum.

Düzenleyen NagihanKY - 13 Haz 2023 Saat 09:29
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 11:40
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı sabit Forum kısmından okuyun, ne yapılmaya çalışılıyor, anlarsınız. 
Yukarı Dön
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 12:50
Zaditen ve ventolin vermemeliyim o zaman hocam doğru mu? Sadece grintuss vermem de sakınca var mı peki? Öksürük çok boğunca sıcak buhara devam ediyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 13:00
Evde hazırladığınız "Limonlu bal" dan fazla bir etkisi yok! Paranıza yazık. İçini okuyun, anlarsınız. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.