|
Halsizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2023 Saat 11:08 |
Merhaba hocam 28 Mayıs 2018 doğumlu kızım neredeyse bir yıldır 16 kilo 110 cm. Geçen yıl zatürre atlattık bu yıl anaokulana başladı sürekli halsiz yorgunum diyor başının ağrıdığını söylüyor özellikle akın kısmı sınıftada öyleymiş çok iştahsız pilav mantı makarna dışında çok bir şey yedirmiyorum geceleri uyurken burnu tıkanıyor sabahları öksürük hapşırık çok oluyor sizin eski maillerinize ve öksürük tablosuna baktığımda alerji gibi gözüküyor bu durumda ne yapabilirim hocam birde kan değerlerine baktırmak istiyorum hangi değerlere baktırmam gerekir. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatmadan once; burnuna 2-3 defa su cektirip, sumkurtun.
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 1 hafta, gunde:2x1 Sipraktin surup, kullanin sonucu yazin. Gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.
|
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Söylediğiniz şekilde sürekli burun temizliği yapıyoruz Serum fizyolojikle yaşıyoruz zaten bazen gece uykusu arasındada ssıkıyorum. spraktini deneyelim hocam sonucu yazarım size
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Merhaba hocam spraktini kullandım ama 6 veya 7 gün kızım mide bulantısı kusma yaşadı sonra ishal oldu genel hali fena değildi dinlenmesi açısından okula göndermedim dün okula gitti öğretmeni dizi ağrıdığı için bizi aradı ilk olarak sol bacağını göstermiş diz kapağının tam arkası çukur olan yer eve geldiğinde ağrı var diye hiç yürümedi dizleri dümdüz hiç açılmıyor üstüne basmak istemiyor bugün ortopedi doktoruna götürdük film ve bazı kan tahlilleri tahlilleri istedi ama sonuçları görüşemedik böyle bir ağrı niye olur internete bakarsan çok kötü şeyler Yazıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN okuduklarinizin HICBIRINE inanmayin. Emin olun onlari yazanlarin tamami hayatlarinda, hic
"Akut Eklem Romatizmasi" gormemis ahmaklardir. Akut Eklem Romatizmasi: 1- Buyuk eklemlerde (Diz, dirsek, kalca gibi) KIZARIK sislikler yapar , tutulan eklem;cok agrili ve hassastir. Hasta yuruyemez, sisliklere el degdirtmez. 2- Sadece 3 gun surer, hicbir tedavi olmadan kendiliginden gecer. Bir daha da HAYAT BOYU TEKRARLAMAZ! 3-Hicbir sey cikmayacak. Ya cok uzun sure ip atladi, ya da yuksekten atladi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|