|
Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 01:31 |
Hocam 32 yaşinda kadinim. Eylul ayinda agir bir grip (40 gün) pesindende 1 ay süren bulanti ishal yaşadım. Şu an grip ishal arazlarım iyileşti. Ancak griple beraber başlayıp hiç geçmeyen bir baş dönmem mevcut. 3 ay oldu şuan sersemlik, sallanma hissi, beynim sallaniyor gibi fenalık hissi hergün mevcut. Etraf degil de ben kendim yada yattiğim yatak yüzüyor,hareket ediyor gibi hissediyorum. Sizce bir nöroloji ye gitmelimiyim? Siz ne derseniz o yönde hareket ettim hepte haklı çıktıniz çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid-19 Gribi gecirmissiniz.
1- Antibiyotik kullananlarda. 2- Devamli atesi dusurulenlerde, 3- Allerji ve Astim ilaclari kullananlarda, 4- Kortizonlu spreyleri kullananlarda bu sikayetler uzun sure devam eder. Yapilacak bir sey yok, hepsi zamanla kaybolacaklar.
|
|
![]() |
|
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba benim 4 aralikta biten ishal ve bulanti şikayetim bugün tekrar başladı. Gaita ve kan testlerim temizdi bu süreçte 4 kilo verdim. 1 hafta duzeliyorum sonra tekrar başlıyor bulantıdan yiyemez hale geliyorum. Neden olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecirdiginiz viral enfeksiyona bagli.
SAKIN Antibiyotik kullanmayin. SAKIN Ates dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
Peki hocam bu döngü başka bir hastalık olabilir mi? Şimdi bir de 4 haftalik gebe oldğumu ögrendim ancak hastaliğim gebelikten onceden beri var. Psikolojim bozuldu artık endoskopi kolonoskopi imkanimda olmayacak bu durum geçmezse ne yapacağım kilo veriyorum beslenemiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey yapmayin, ILAC kullanmayin. Zaten gerekmiyor. Hele bunun icin Turk doktorla sakin gitmeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba dediğiniz gibi hicbir ilac kullanmadim. 1 gun civik diskilama oldu 2 gun sonra normal tuvalete ciktim gunde 1 kere kati sekilde. Dun aksam yemekten sonra yine civik diskilama oldu bulantimda var ancak gebelikten mi bundan mi bilmiyorum artık. Kotu bir hastalik olsa boyle arada duzelmeler olur mu? Kusura bakmayin biraz evhamli biriyim kotu birseyse birde gebelikte bakilmazsa diye geceleri uyuyamaz oldum. Mide ağrımda oluyor arada karnimda çok gürültülu. Civik diskidan sonra gaz problemjm kalmiyor ama kati kaka yapinca gazim cok oluyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Kotu" birsey olsa, hergun daha kotuye giderdiniz.
Keyfinize bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|