Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Danışma
    Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 01:31
Hocam 32 yaşinda kadinim. Eylul ayinda agir bir grip (40 gün) pesindende 1 ay süren bulanti ishal yaşadım. Şu an grip ishal arazlarım iyileşti. Ancak griple beraber başlayıp hiç geçmeyen bir baş dönmem mevcut. 3 ay oldu şuan sersemlik, sallanma hissi, beynim sallaniyor gibi fenalık hissi hergün mevcut. Etraf degil de ben kendim yada yattiğim yatak yüzüyor,hareket ediyor gibi hissediyorum. Sizce bir nöroloji ye gitmelimiyim? Siz ne derseniz o yönde hareket ettim hepte haklı çıktıniz çok sağolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117890
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 03:34
Covid-19 Gribi gecirmissiniz.

1- Antibiyotik kullananlarda.
2- Devamli atesi dusurulenlerde,
3- Allerji ve Astim ilaclari kullananlarda,
4- Kortizonlu spreyleri kullananlarda bu sikayetler uzun sure devam eder. 
Yapilacak bir sey yok, hepsi zamanla kaybolacaklar.
Yukarı Dön
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2023 Saat 12:37
Hocam merhaba benim 4 aralikta biten ishal ve bulanti şikayetim bugün tekrar başladı. Gaita ve kan testlerim temizdi bu süreçte 4 kilo verdim. 1 hafta duzeliyorum sonra tekrar başlıyor bulantıdan yiyemez hale geliyorum. Neden olabilir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2023 Saat 18:53
Gecirdiginiz viral enfeksiyona bagli. 
SAKIN Antibiyotik kullanmayin.
SAKIN Ates dusurmeyin. 
Yukarı Dön
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 11:13
Peki hocam bu döngü başka bir hastalık olabilir mi? Şimdi bir de 4 haftalik gebe oldğumu ögrendim ancak hastaliğim gebelikten onceden beri var. Psikolojim bozuldu artık endoskopi kolonoskopi imkanimda olmayacak bu durum geçmezse ne yapacağım kilo veriyorum beslenemiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 19:30
Hicbir sey yapmayin, ILAC kullanmayin. Zaten gerekmiyor. Hele bunun icin  Turk doktorla sakin gitmeyin. 
Yukarı Dön
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 10:54
Hocam merhaba dediğiniz gibi hicbir ilac kullanmadim. 1 gun civik diskilama oldu 2 gun sonra normal tuvalete ciktim gunde 1 kere kati sekilde. Dun aksam yemekten sonra yine civik diskilama oldu bulantimda var ancak gebelikten mi bundan mi bilmiyorum artık. Kotu bir hastalik olsa boyle arada duzelmeler olur mu? Kusura bakmayin biraz evhamli biriyim kotu birseyse birde gebelikte bakilmazsa diye geceleri uyuyamaz oldum. Mide ağrımda oluyor arada karnimda çok gürültülu. Civik diskidan sonra gaz problemjm kalmiyor ama kati kaka yapinca gazim cok oluyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 19:38
"Kotu" birsey olsa, hergun daha kotuye giderdiniz. 
Keyfinize bakin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.