|
Sol kulaktan enseye doğru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 02:39 |
Merhaba hocam oğlum 2,5 yaşinda 2-3 gündür burun akıntısı vardı okyanus suyu ve cold mix kullanıyorduk bugün akşam üzeri kulaği agirmaya başladi illadin burun damlası kullandım ağri olduğu için evde parol şurup vardı verdim yanlız parol 6 yaş üzeri için olanmis. O yüzden mi bilmiyorum az önce sol kulağinin tarafından ense kısmında hafif şislik gördüm dokununca ağrı oluyor sanırım ağliyor hemen
Ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir defa fazla vermenizin bir zarari olmaz. Iliadin damlayi, anlattigim gibi kullanin.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu şişlik yeni oluştu sol kulak memesinin altında enseden ziyade boyun kısmında diyebiliriz ciddi bir şey olabilir mi? Ağri olunca ibufen mi vereyim şu an uyudu evde de ibufen bitmiş sadece parol var her an uyanıp acı acı ağlayacak diye tedirginim bayaaaa
Düzenleyen yaksu - 18 Ara 2023 Saat 03:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lenf bezleri ile ilgili yazilarimi okuyun.
Agri olursa; Ibufen de olur, Calpol de.
|
|
![]() |
|
.
Düzenleyen yaksu - 10 Oca 2024 Saat 09:15 |
|
![]() |
|
Cehaletimi hoşgörün lenfbezi şişliğimi bu anlayamadım ilk4 gündür var grip devam ediyor burnu çok tikali- tıkaniyor sürekli, illadin, cold mix, ball+limonve okyanus suyu kullanıyoruz Lenfler ile ilgili yazılarınız anneoluncaanladim.com sitesindeki yazarlar kısmındaki yazılarınız arasında bulamadım, forumda mi? Bu şişlik griple alakalı mi? Hareketli bir çocuk düşme carpmayla oluşur mu böyle bir şişlik? Ne yapmalıyım ?
Düzenleyen yaksu - 10 Oca 2024 Saat 09:15 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Bagisiklik sistemimiz" baslikli yazi.
Lenf bezleri, sadece Bakteriel hastaliklarda buyumezler. Viral hastaliklarda da buyurler. Lenf bezlerinin Turk doktor akli ile; "Antibiyotiklerle kucultme tedavileri" YOKTUR! Lenf bezleri uyari aldiklari surece calisirlar ve calistiklari surece buyurler. Isleri bitince kucukurler. Bazi nadir durumlarda, Lenf bezi icine aldigi bakteriyi yok edemez ve bakteriler cogalmaya baslar. Bu durumda, lenf bezi aniden buyur, uzeri kizarik ve SICAKTIR! Ellendiginde hassasiyet vardir. Boyle bir durum olursa, Antibiytik tedavisi verilir. |
|
![]() |
|
Hocam antibiyotikli duruma geldi sanıyorum. Eşim lenf bezi değil diyor şişlik sert diyor ama size foto gönderdim
1- lenf bezi büyümesi mi? 2- Dokunduğunda hassasiyet var dokundurmuyor, huzursuz ediyor çocuğu bayaa...bu arada burun akintimiz hala devam ediyor 3-Bactrim mi kullanalim veya hangi antibiyotiğe başlayalım?(Aile hekimine yazdiracağim) 4-Gitmemiz gerekiyorsa hangi bôlüme doktora götürelim?
Düzenleyen yaksu - 25 Ara 2023 Saat 21:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|