|
Grip-Yürüyememe |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kzy12
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip-YürüyememeGönderim Zamanı: 09 Oca 2024 Saat 06:17 |
|
Hocam oğlum(11 yaş) bizden geçen ateşli öksürüklü bir hastalık geçiriyor.Bugün 5.günü ateşi düştü sayılır.Dün sabah uyandığında yürüyemedi tanıdık bir doktoru aradık.Kas iltihabı büyük bir ihtimalle dedi bir gün takip edin dedi.Sonradan topallayarak bacaklarını açarak yürüdü bugün yine tam randımanlı yürümüyor.Kollarım da ağrıyor diyor.Ama oynatıyor.Hastaneye gidip gösterelim mi kendiliğinden gececek bir durum mudur?
Düzenleyen Kzy12 - 09 Oca 2024 Saat 06:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2024 Saat 18:42 |
|
Uydurmus!! "kas iltihabi" DEGIL!!
Bazi viruslar, sinir uclarinda iletisimi bozarak, bu gibi arazlar yaparlar. Cocuk Felci; bunlardan en meshur olanidir. Bir tek, bu hastalik kalicidir, digerleri, gecicidir. Genellikle adele agrilari ile kendini gosterir. Sicak kompres ve istirahat iyi gelir. SAKIN cocugunuzu, Turkiye'de hastanelere goturmeyin. |
|
![]() |
|
Glnrkzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2024 Saat 08:13 |
|
Merhaba kendim de aynı şekilde grip atlattım o yüzden yazmak istedim.. Tam 3 gün kemiklerim ağrıdı.. Baya eklem falan değil dişlerim den tırnak uçlarıma kadar. Her ayağa kalktığım zaman sanki kemiklerim birbirine batıyor gibiydi. Yatarken bile dinlenemem mümkün olmadı ağrıdan. Ağrıdan hiç uyuyamadım. Gerçekten akla grip değilde bir kas kemik hastalığı mı düşüncesi veriyor. Sürekli masaj yapmak bir nebze ağrıyı azaltıyor. Bunun dışında sadece burun akıntısı vardı. Ağrılar geçti kendini öksürük ve burun akıntısına bıraktı. Hiç ilaç kullanmadım. Eşim de aynı şekilde. Bizden önce 2 çocuğumuz atlattı. Onlar içinde ilaç kullanmadım. Sadece Kadir hocamızın dediği grip için uygulanan şeyleri uyguladım.
|
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|