|
21 aylık yeşil akinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2024 Saat 23:45 |
21 aylık kız çocuk. Bugun altını değiştirirken az çiş yaptığını ve yeşil akinti olduğunu farkettim dünden beridir de çok huzursuz gece bir ara atesi çıktı ağlayarak uyandi dıştan olduğunu düşünüyordum ama vajinadan yeşil akinti beni düşündürdü hocam. Su içiyor ve emiyor çok sık normalde hep bezi çok dolu olurdu bu sekil emme ve Su içmeyle. Eski mesajlara baktım sıcak suya oturtun demişsiniz yaptık bugün 2 kere ama hala var ve temizlerken de zaten sizden ogrenmistik önden arkaya temizlemeye hep çok dikkat ettim . Başka ne yapabiliriz hocam enfeksiyon olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118946 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vajinasina kaka bulasmis!! Sabunlu sicak su kuvetine, 10 dakika kadar oturtmaya devam edin.
Bulasma sadece silerken olmaz! Kaka yaptiginda, tazyikle(bilhassa sulu kaka oldugunda) on tarafa bulasabilir. Idrarda azalma olsa, vucudunda ODEM olur!!
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Evet hocam bugünlerde kakasi sıvıyı.
Ödem dediğiniz ne hocam gece aşırı terledi 2 kere üst değiştim su içinde kalmış gibi terlemisti. Oda sıcaklığımiz 22 olmasına rağmen üstünü ortmememe rağmen böyle mi olur hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118946 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Odem dedigim, terligini veya ayakkabisini GIYEMIYECEK kadar ayaklarinin sis olmasi!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|