|
Teşekkür mesaji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Btl ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2024 Saat 23:04 |
Hocam cocugum gece çok terliyordu burdaki soru cevaplardan esinlenerek dvit baktırayim dedim 11 geldi hastanedeki doktor coledan 3 damla ver ampul kullanma sakın dedi sizi dinledim hemen dvit ampul icirdim iki gün önce 2 gündür terlemiyor bu kadar hızlı etki eder mi Allah razı olsun sizden bende hemşire bir anneyim yıllardir yenidogan yogunbakimda çalıştım ne kadar da yanlış ilerliyor hersey bazen yatirilan cocuklara çok üzülüyorum sayenizde bilincleniyoruz ilk sizi tanıdığım zaman o lkadar kalıplaşmış yanlışlarımız varmış ki dediklerinize tereddutluydum açıkçası ama her dediğinizi dikkate aldım ve her defasında daha kolay atlattık meğer ne cekmisiz ilaclardan doktorlardan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef!! Saglik kuruluslarin eski sahipleri olan doktorlar, bu kuruluslari yabanci Finans Merkezlerine
sattiklarindan beri bu asagilik rezaletler giderek artiyor. Sahtekarligin her cinsi bu Finas Kuruluslari tarafindan, hukumetten aldiklari garanti ile uygulanir oldu. Bunlara Saglik bakanligi bile bir: "-Dur, cus!!" bile diyemiyor!
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim oğlumda uykuya daldığında su gibi terlerdi. Saçları, ensesi, boynu, sırtı. Bende tahlil yapturdum. 2 ampul içirdim. Şimdi sıfır ter. Geçen sene anasınıfına toplamda 4 ay gitmedi hastalıktan. Bu sene 1.sınıf devamsızlık toplam 15 gün bile değil. Dvit ampulden korkmayın derim.
|
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim oğlumda lenf nodu çıkmıstı gemen gece terleme varmı die sordu doktorlar evet vardı ve ben çok korktum korkkuttular bir sürü hocam şenf nodunda. Korkmayın dedi bütün yazıları okudum ampul içirdim 3 ay sonra bir daha içirdim şuan terleme bizim de geçti ve 1 yıldır ateş düşürmüyorum ilaç kullanmıyorum amtibiyptik gereken durumları biliyorum vermiyorum resmen saha kısa sürmeye başladı hastalıklar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|