|
Can sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 08:22 |
Hocam 34 aylık kizim var . Bakicisi var , isim yakın öğle arası beni görüyor. Beşten sonra anne baba olarak gereken ilgiyi gösteriyoruz .ekransiz büyüyor . Park , oyun artık şartlar dahilinde ne varsa yapmaya çalışıyoruz . Yaz mevsimi bitince faaliyetleri azaldı haliyle .bir hafta önce de memlekette kuzeniyle çok güzel oyunlar oynadı alıştı arkadaşı olmasına ama tatil sonrası boşluğa düştü . Dönüşte hircinlasmaya başladı . Mesela tuvaletini tutuyor , bebeksi hareketler yapıyor , ne dersek tam tersini yapmaya çalışıyor . Yani sormak istediğim şey can sıkıntısı bir sorun mudur. Ben buna çok icerleniyorum anne olarak . Arkadaşı yok çünkü yaşadığımız yerde . Birazda uzatmisim yazıyı kusura bakmayın . Teşekkür ederim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz bol resimli hikaye kitapları okuyun.
Evet, canı sıkılıyor! Haklı.
|
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani bu durum çocuğunuz için bir sorun . Doğru anlamışım değil mi . Akranlarini görmek istemesi onun için yeme içme gibi bir ihtiyaç haline gelmiş artık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olduğu kadar. Kardeş düşünürmüsünüz?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstiyoruz hocam . Biraz zor geldi bize anne baba olmak o yüzden ağırdan aldık kardeşi :)
Kreşlere de güvenemiyorum sekiz beş de cok uzun . Biraz daha büyüsün diye bekliyorum ama galiba kreş yolu göründü bizim kıza .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Karar sizin. İmkan ölçüsünde her ailenin farklı görüşleri olur, saygı gösteririz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|