Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tesekkurler hersey için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tesekkurler hersey için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Adyali Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adyali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tesekkurler hersey için
    Gönderim Zamanı: 18 Eki 2024 Saat 13:32
Kadir bey , sizi tanıdığım için yazılarınızı okuduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.  Dün ortaya çıkan haberleri okuyunca dehşete düştüm. Keşke ulkecek sizin yazılarınızı hepimiz okusak aydinlansak . Hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum.  Hersey için bilgileriniz ve öğrettikleriniz için tekrardan teşekkürler iyiki varsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yukarı Dön
mrvgvz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvgvz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2024 Saat 15:17
Bende aynı şeyi düşündüm böyle sahtekar katil doktorlarin hastanelerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz bizi bilgilendirdiginiz için size ne kadar teşekkür etsek az Allah sağlık sıhhat versin size 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2024 Saat 15:22
Elimden geldiğince, halkı bilgilendirmeye çalışıyorum. 
Benim verdiğim bilgiler; bütün dünyada ve kitaplarda yazılı olan bilgilerdir! O yüzden bana diş geçiremiyorlar!
Siz okudukca, bu doktorlarda okumak zorunda kalacaklar! 
Malesef; zamanında bir kaç sahtekar Prof.'un  uydurmaları ile durum bu hale geldi!
Bu pisliklerin temizlenmesi epey zaman alacak. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eki 2024 Saat 15:23
Yukarı Dön
Nili Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nili Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 07:32
Hocam iyi ki varsınız yıllardır hep söylersiniz o sözleriniz aklıma geliyor bu haberleri gördükçe yoğun bakım ünitelerini boş bırakmazlar diye derdiniz, Yeni bir hasta gelmeden bir öncekinin taburcu etmiyorlar hakikaten ben yeğenlerim de yaşadım söylenecek çok şey var ama yıllardır oluyordu bu nice yanlış teşhisler nice ölümler ahhh Sizin gibi doktor kıymeti bilinmiyor, Ülkece ayaklanmalıyız ama nerede bu dirayet.
Şey için binlerce kez teşekkür ederim Allah sizden ebediyen razı olsun🌺
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 11:00
Doktorlugun hakkini veren hicbirzaman yok olmayacak bir doktorsunuz hakkınız ödenmez bu iktidar gitmedikce sizin gibi kıymetli hocalar meydana çıkamayacak suanki doktorlar sağlık ticareti üzerine calismlarina son hızla devame diyor düşüncem suki bunları üniversitedemi almaya başlıyorlar bu eğitimler üniversitedemi başlıyor dolandırıcılık halkın sağlığıyla oynayıp gelir elde etme bolumlerimi mevcut yada dolandiricilik ruhu olanlarımi ayikliyolar onlara özel dersmi veriyorlar bunları dusunmeye başladım eskiden doktora şifa versin diye giderdik bilgi almak için şimdi doktora daha fazla hasta olmak için gidiyoruz bir doktor yetmiyor bikac doktora gitmek zorunda kalıyoruz hepsi farklı konuşuyor bı çocukta aynı anda farklı teshislermi konur 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 15:38
Maalesef; bu eğitimler Tıp Fakültelerinde veriliyor! 
2006 Kurban Bayramı'nda, bir ilaç firması 300 doktoru 1 haftalık Karayip gezisine götürdü ve dönüşte Türkiye'de 
resmen "Astım Salgını" başladı. O tarihten beri de Türkiye de Grip tanısı almış hasta YOK! 
Ve bu götürülen doktorların tamamına yakını Tıp Fakültelerindeki hocalar ve Sağlık bakanlığı çalışanları idi! 
Kimi kime şikayet edeceksiniz? 
Bu eğitimler Tıp Fakülteleri'nde verilmese Türkiye'de bütün doktorlar AYNI ANDA nasıl oluyor da; Her öksüren
hastaya; Aferin, Pedıtus ve Calpol verip çocuklarda Karaciğer yetmezliği yapabiliyorlar!! 
Nasıl olur da, Türk doktorları bu 3 ilacın da "Parasetamol" olduğunu bilmez?? Niye, bilen bir Allahın  kulu
çıkmaz?
NİYE, boynunda Lenf bezi olan her çocuğa Lenfomalı muamelesi yapar ve hepsinden US isterler?
Liste uzun!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eki 2024 Saat 20:20
Yukarı Dön
enorton1903 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı enorton1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 16:21
Hocam sizi hayatımda görmedim tanımıyorum ama gece gündüz dua ediyorum. Son yaşanan olaylar sonrası değerinizi bin kat daha anladık. Sayenizde hastane yüzü görmeden çocuk büyüttük. Ellerinizden öperim
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 18:23
Aynen hocam püsküllü dolandırıcılar Allah bildiği gibi yapsın hepsini tez vakitte on doktora gidiyoruz da birine güvenmiyoruz bizi o duruma getirdiler ne yeminlerine güveniyorum nede kendilerine artık 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.