|
HPV |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 10:49 |
Hocam öncelikle iyi ki varsınız aldığım cevaplar yıllardır sizden altın değerinde... Bu kez kendim için soracağım.Genital bölge de değil anüste siğiller meydana gelmişti Cildiye hpv olabilir dedi Kadın Doğumsa değil demişti Cildiye yaktı smear 5 yıl içinde temizdi yapılmıştı sonra sizin eski yazınızı okudum hemen Gardasil 9 aşısını yaptırdım 3 doz yaş 38 bu arada şimdi hamilelik açısından ve bebek açısından bir sıkıntı olur mu korkutucu makaleler mevcut sizden duymak benim için en doğrusu...
Düzenleyen Muallime - 29 Kas 2024 Saat 10:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz. Korkmayın.
|
|
![]() |
|
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde yine bir hurafe mi bilmiyorum aşırı üşütme çocuğa zarar verir mi bunu da sizden duymak isterim.Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için gerçekten minnettarım hocam ve bu arada bu kadar yoğunluk içinde kitapta yazmanız taktire şayan.Allah uzun ömür versin size...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üşütmekle sadece üşüme hissi olur.
Gerisi geri-zekalı doktor uydurmalarıdır. Sanki mevcut soytarı Prof. lar yetmezmiş gibi, devamlı yenileri peydahlanıyor. Seneler evvel, USA'da Liburdy adında bir sahtekar, sirf araştırma fonundan para tırtıklayabilmek için; "Yüksek gerilim hatlarının hastalık yaptığını" iddia etmişti. Şimdi yeni yetme bir soytarı da bu mevzuyu yeniden kaşımaya başlamış. Gene USA'da bir doktor, sırf avukat arkadaşı Otistik bir çocuğun ailesi Kızamık aşısı aleyhine açılan davayı kazansız diye; "Kızamık aşısı Otizm yapıyor" diye yazı vermişti. Bu yazı dallanıp-budaklanınca da, hemen durumu anlatan bir özür yazısı yazmıştı ama, bütün dünya'da bir tek Türk doktorları bu yalanı uzun zaman devam ettirmişlerdi. Türkiye'de Prof.larda doğru dürüst ilim olmadığı için, böyle zırvalıklarla gündemde kalmaya çalışırlar. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deve misali... Kaleminize sağlık hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|