Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
duysal08
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
|
Konu: Hamilelik belirtileri Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 11:59 |
Merhaba arkadaşlar,
Hamilelik belirtileri ne kadar önce başlar 
Şu bildik belirtiler dışında farklı deneyimler yaşayan anneler deneyimlerini bizlerle paylaşırlarsa sevinirim...
Hepinize kucak dolusu sevgiler... 
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 17:50 |
canım valla ben,im ki tabi en önce miide bulantı ve kusmayla başladı    zaten dr. gittiğimde 3 haftalık hanile olduğumu öğrendim normalde idrar testi yapılıp 1. ayda belli olur ama benim bulantım çok erken başladığı için kan testind çıktı ve dokuz ay boyunca kustum   
neyse farklı deneyim demişsin benimkini,n farklılığı çok aşırı şekilde eklem yerler,m ağrımaya başladı öle çok ağırıyoduki dayanamıyodum ..diz kapaklarım ayak ve el bileklerim vede kol dirseklerim ben başka kimseden duymamıştım bunu hiç ve dah ilk ayımda başladı bu dr. çok fazla kalsiyum eksikliği var dmiş ayrıca kalsiyum hap vermişti..
umarım sende en yakın zamanda anne olursun ve burda bizlerle paylaşırsın bu tatlı ağrıları 
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5273
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 19:17 |
benim ilk iştahım çok açımıştı herşeyi canım çekiyordu ve göğüslerimde aşırı bir hassaslık olmuştu ve hafif acıyordu sonra malum bulantılar ve günüm geçti tahlil yapınca hamile olduğumu öğrendim iki hamileliğimde de ilk 4 ay kabus yaşadım resmen su bile içemedim kusmaktan 
hamile olduğundan mı şüphe ediyorsun ?
|
 |
duysal08
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:03 |
Biz artık istiyoruz o yüzden olabilir diye düşünüyorum, benimde göğüslerimde çok fazla acı ve hassasiyet başladı ( ama bunu günüm gelmeden öncede yaşıyoduım şimdi biraz erken başladı) (iştahım zaten bi kaç zamandır baya açık  ) daha çok yeni ama, belki; ne biliyim şimdiden bi şey söylemekte istemiyorum aslında.
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:32 |
ayy canım hadi hayırlısı  istiyorsanız eğer inş. en kısa zamanda hamile kalırsın  hatta belki hamilesindirde  görünmedin dimi doktora?
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
duysal08
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:43 |
Benim hüsnü kuruntum olma olasılığıda çok yüksek ama
Daha gecikme falan olmadığı için gitmedim doktora. Kesin belli olsun sizlerden İstanbul Avr. yakası için doktor ve hastane önerilerinizide rica edeceğim 
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:58 |
tamam canım inşallah hamilesindir değilsende hiç canını sıkma inş.en yakın zamanda olursun
istanbullu arkadaşlar bakarsa buraya sana yardımcı olucaaklardır 
bak ben takip etçem burdn seni hee   gelişmeleri bildir habersiz bırakma olurmu 
|
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9036
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 22:02 |
hakkında hayırlısı olsun duysalcığım .istiyorsan inşallah hamilesindir ..ne güzel foruma bir hamiş daha gelirve bebişi kucaklarızz .. hamile olduğun kesin olduğunda tavisye ederim sana doktorumu
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |