dr bey ben şimdi nediyim ya kendi gitmiş gereksiz ilaç almış ben damlayı al gel dedim ezbere ilaç alınmazmış dr verdi diyorum hani kimin dr diyor.ben gittim aldım geldim eczane vermezmiş

şimdi zaten internetten bakıp onun yaptığı yanlışları yapma dediğim için internet batıyo aldığı ilacı nasıl vermiycem onu düşünüyorum.siz bilmiyosunuz dr bey süt neyki su sıvı o tok tutar mı hiç mama verilecek en iyisi siz gelin bizden öğrenin sizden haşa daha iyi bilir benim kaynanam.metsilide o aldıya merak ediyo nedenmiş neden vermiyomusuz zaten bebek onun o doğurdu ben bakıcıyım emziriyorum

ooff ooff sinir hastası olucam belkide sütüm ondan azalıyooo..
dr bey evdeki toz sekerler olmaz yani glikoz mu alalım eczanede vardı sanki hamileyken seker testi için aldırmıslardı .dr bey süt aldım bilindik iyi markadan uht ondan yoğurt yapıcam aksam ikindi gibi versem olurmu hep emzirdikten sonra vericem dimi ek gıdayı sütün içine bisküvi falan atsak olurmu erken mi kusura bakmayın çok soru sordum ama hersey bebişler için...
dr bey marketlerde satılan kasık mamaları var tahıllı meyvalı suya karıştırılan ya da kavonoz ben pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum yani vermek istemedim siz ne düşünüyordunuz ?iyi günler.....
dr bey oğlum biberon tutmuyor sütü kasıkla veriyorum acaba içine 1 tane cicibebe bisküvi atsam hazmedebilirmi nedersiniz yoksa daha erken mi doymuyor çünkü
Düzenleyen yasemin - 18 Şub 2009 Saat 22:32