Selamlar,
Kızım Nisan 3,5 aylık. Yaklaşık 12 gündür kaka yapmıyor.”Yapamıyor” değil ama yapmıyor.ilk gün yapmadığında İstanbul dışında olduğum için doktoru arayıp sordum o da 3 güne kadar normal dedi ama yapmazsa yine yarım gliserin fitil verin dedi.ben de 4. gün verdim.1 saate kalmadan lavman gibi boşaldı bağırsakları.sonra yine yok taa bugüne kadar.yani ayın 11 inden beri L
Anlamadığım bebeğim kabızsa eğer kabızlık ağrısız olur mu? Üstten de alttan da rahat gaz çıkartıyor ama kaka yok ve rahatı yerinde(çok şükür) .Fakat bu işte bir gariplik yok mu?Daha önce Dr. Kadir beye de sordum buradan 4-5 güne kadar normal dedi.ama bizimki artık biraz fazla değil mi süre olarak? Zeytin yağını 1 er kaşık içirdim,poposuna sürdüm,yediklerime dikkat ediyorum,masaj yapıyorum.ama sadece gaz çıkartıyor.Bu arada emme süresi de azaldı ama gayet memnun halinden.5-6 dakika emip gülerek yüzüme bakıyor J yani aç da değil yoksa zaten çığlık çığlığa ağlar biliyorum.Gaz damlasını 3 ay olunca bıraktım ondan mı oldu,bağırsak tembelliği dedikleri şey mi bu?
Bu arada bununla ilgili mi bilmem ama bir ara 10 günlük ara ile doktora gittiğimde bu 10 günde hiç kilo almamış,günde en az 30 gr. almalı dedi.zaten ben de fark etmiştim.ama şimdi alıyor sanıyorum yine de yarın tarttırmak için götüreceğim.en son geçen hafta 6 kiloydu.
Lütfen aranızda benimki gibi bir sorun yaşayan varsa ya da bir bildiği bana yazsın. Çünkü daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum? Bebeğim huysuzlanmadığı için bugüne kadar panik yapmadım ama nedir bu artık bilmek istiyorum…cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim…