Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku düzeni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuuyku düzeni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku düzeni
    Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 13:15
bizim kız 4 aylık oldu ama hala uyku düzeni yok.şöyle ki gündüz karma karışık hiç belli olmuyo ne zaman uyuyup ne zaman uyanacağı.sadece 2 saat uyuyor gündüz.akşam da 8 gibi uyuyor.ama sık uyanıyor.önceden uyuyunca 3 saat uyurdu.şimdi 1-1,5 saat uyuyup uyanıyo.bu durum gece de böyle.sanırım çabuk acıkıyor ve uyanıyor.ama bu aydan sonra bebeklerin gece uykularının daha düzenli olacağını duymuştum.ben 2 hafta sonra çalışmaya başlıycam.ve kızım emerek uyuyo başka türlü uyumuyo.her uykusu geldiğinde evde olmam da mümkün değil.emziğe de alışmıyor.sizce uykusunu düzene sokabilirmiyim? ve nasıl?
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 13:49
bizim gece uykularımızda 3.5 4 aydan sonra düzene girdi mesela gece 12 de emer uyur 4 veya 4.30 da kalkıp emer uyur ondan sonra 2 saatte bir kalkar
ama gündüz maalesef o düzeni bizde kuramadık ilk emziğe alıştırma devresinde değişik değişik emzikler aldık ama şükür çabuk alıştı uyurken veriyorum uyuduğunda kendi atıyo hatta bazen fırlatıyoLOLLOL
gece hiç uğraşmadan uyurken gündüzleri salladığım bile oluyor çok dengesiz yaa bazende beşiğine bırakıyorum oyuncaklarıyla homurdana homurdana uyuyor Tongue
 komşumun kızıda emziği 3 ay almadı daha yeni yeni alıştırıyo inatla verdi 9 kere attıyda 10.da aldı emziği sende inatlaş belki işe yarar uyku içinde emziğe alışınca belki oda kendiliğinden düzene girer en azından kendi kendine uyumaya başlar
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 14:56
bizimki işe başladığımdan bikaç hafta sonra düzene girdi.

gündüz biberonla emerken uyuyomuş ilk başlarda biberonu anne memesi gibi kucaklarında göğüs hizasında veriyolardı şimdi yatağına koyuyolar biberon elinde emerkeb uyuyo kalıo...

uykumuz az ama sık sık uyuyo..

saat 8 de kalkıyo 10 gibi uyuyo 10,30 gibi kalkıyo
öğlen 12 gibi uyur 1 gibi uyanır
saat 3 gibi uyur 3,30-4 arası kalkar
saat 6 da uyur 6,30 da kalkar
saat 8,30 - 9 gibi uyuyo saat 11de kalkıyo emiyo gene yatıyo 3-4 gibi kalkıyo emiyo gene yatıyo 6 da kalkıyo emiyo yatıyo 8 de kalkıyo

çok sık uyuyo ve çabuk uyanıyo bir türlü 1-2 saat uyumuyo...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 15:36
ben de sadece bizim kız böyle uyuyo sandım.mesela bugün sabahtan beri yani 7,30da uyanmıştı.10da yattı.11de kalktı. sonra 2de 15 dk uyudu. artık 8e kdar uyumaz bi daha.Ayy onunyerinde ben olmak istiyorum ve uyumak istiyorum
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 16:01

bizimki doğduğundan beri sadece gece uykuları normaldi gündüz asla uyumazdı en fazla 15 dk oda emerken şimdi yavaş yavaş düzene giriyo ve sallamıyorum ben hiç

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 16:16
bizimkiin gece uykuları da düzenliydi.9da uyur,12de kalkar emer uyur.3te kalkar emer uyur.6.30da kalkar ve bidaha uyumazdı.şimdi gece de 1-2 saatte bir uyanıp emiyor. uykusuzluktan yorgun düşüyorum iyice.ve çok sinirli oluyorum uykusuz olunca. az önce bi karnıyarık yaptırmadı.nasıl bağırıyo.sanki bi yerine bişey olmuş gibi yırtıyo kendisini.patlıcanla da yandı iyice sinirlerim bozuldu.ağladım rahatladım.
ben de hiç sallamadım ama acaba sallasamıydım en azından beni emzik gibi kullanmazdı.hadi bakalım beril hanım uyuyacak emziririm.uyumaz yarım saat sonra bi daha emzir,yine uyumaz bi daha emzir....
Yukarı Dön
DİLEKY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 16:18
slm arkadaşlar benım oğlum saba 11 de kalkar  saat 1 le2 ,arası yatar saat 3 te kalkar bazen bırde yatığı zaman 2 de kalkıyo  saat 5 ,Cry30, 6 arası yatar 7 de kalkar eğer uykusu kalmısa 9 gımı yatar  10 kalkar gece 12 de yatar ama cok az ondan sonra saat 3 te yatar ben bunu duzene sokmak için ne yapa bılır bana yardımcı ola bılırmısınız gece oturuyom sabaha kadar yoruluyom
Yukarı Dön
DİLEKY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 16:22
ben ayakta salıyom banamısın demıyo hoşuna gdıyo benımle guluyo  bacaklarım ağırıyo tafsıye etmem.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.