Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sipraktin hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsipraktin hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Konu: sipraktin hakkında
    Gönderim Zamanı: 05 Eki 2009 Saat 22:48
merhaba kadir bey;

daha önce de yazmıştım ikizlerimden birinin iştahsızlığı ile ilgili sipraktin demiştiniz dahan yeni aldım öncesinde vimin c vit diye bi şurup denedim bi faydası olmadı 15.11.2008 doğumlu 2520 doğum kilosu 8.500 şimdiki kilosu 3 aydır 200 gr aldı almadı yani reflüsü vardı gaviskon kullandık bu ara gene tekrarladı sanki surekli yutkunuyor ve bırk bırk çıkartıyor birkaçgündr yine vermeye başladım gavisconu bi zararı olurmu? bide sipraktinin içini okudum resmen aklım çıktı verip vermemekte tereddüt ettim yarım ölçekten az yatarken verdim sormak istediğim sipraktinin çeşitleri varmı dpğru sipraktini aldım acaba? sipraktin 3mg/5ml siproheptadin hidroklorür antihistaminik yazıyo doğrumu nasıl ve kaç kere vermeliyim nekadar vermeliyim inanın akşama kadar bişi vermesem istemiyo ve açlıktan ağlamıyo ikizi erke olanda ne bulsa yiyo maşallah ama ikisinin arasındaki bu farklılık beni deli ediiyo görenler oğanı ondan büyük sanıyo işallah şurup işe yarar

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim seygılarımla siz olmasaydınız ne yapardık bilmem
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 09:11
Eski mailleri okuyun...
Yukarı Dön
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 09:40
okudum dr bey  2*1 ölçek yazıyo ama öğrenmek istediğm sipraktinin başka çeşitleri varmı? içini okuyunca korktum da. sabah akşam yarım ölçek demişsiniz de aklım çok karıştı içini okuyunca.....
Yukarı Dön
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 19:24
[QUOTE=aslindan]okudum dr bey  2*1 ölçek yazıyo ama öğrenmek istediğm sipraktinin başka çeşitleri varmı? içini okuyunca korktum da. sabah akşam yarım ölçek demişsiniz de aklım çok karıştı içini okuyunca.....
 bugün sağlık ocağına götürdüm 8.500 kg 70 cm çıktı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.