Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
|
Konu: Zayıflama Kemeri Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 19:56 |
Merhaba Arkadaşlar...
Doğumdan sonra eminim bir çok kişi nasıl kilo verebilirim diye benim gibi kara kara düşünüyordur...Emzirirken...
Benim sorum zayıflama kemeri kullanan varmı aranızda?Eşime doğumgünü hediyesi olarak zayıflama kemeri almasını söylemiştim.Sağolsun hemen sipariş vermdi,doğumgünümden önce geldi 
Vib...S... bu ürünlerden kullanan varmı aranızda?Bol sıvı alıp,yediklerime dikkat edicem ve tabii egzersiz,umarım işe yarar...
|
 |
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1587
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 23:01 |
onu duymadım sunacım ama bugün tv de bişey duydum şu ünlü diyetisyenlerden yarım maydanoz,1tatlı kaşığı toz zencefil.1 çay kaşığı tarçını kaynatıyosun içeceğin zaman içine yarım limon 1tatlı kaşığıda bal kayıp günde üç kere içersen zayıflamayı kolaylaştırıyomuş umarım işine yarar
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 23:21 |
bengisu Yazdı:
onu duymadım sunacım ama bugün tv de bişey duydum şu ünlü diyetisyenlerden yarım maydanoz,1tatlı kaşığı toz zencefil.1 çay kaşığı tarçını kaynatıyosun içeceğin zaman içine yarım limon 1tatlı kaşığıda bal kayıp günde üç kere içersen zayıflamayı kolaylaştırıyomuş umarım işine yarar |
Çok teşekkürler...Deneyeceğim 
|
 |
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1587
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 10:47 |
|
|
 |
serifegül
Kıdemli Üye
Puanlar: 816
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 13:38 |
sunacım ben aldım zayıflama kemeri yalnız benimki o vibro yani titreşimli olanlardan değil sadece terleterek zayıflatıyor. ben çok düzenli kullanmadım ama tvdeki rekamlarda olduğu gibi günde 10 dakika falan hikaye. yarım saatten fazla takman gerekiyor. e o kadar süre kablonun izin verdiği kadar hareket etmen lazım telefon çalar... kapı çalar... oğlan ağlar... ben kullanamadım yani en güzeli yediğine dikkat edip egzersiz yapacaksın. ben de bisiklet aldırdım sözde zayıflamak için ama 10 dakikadan fazla üstünde kalamıyorum. zayıflamak için başkaları neler yapıyor yazsınlar da fikir alalım bizde
|
çekirdek ailemizin çitlembiği
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 14:22 |
Benim koşu bandım var. Günde 45 dakika koşarak verdim kilolarımı. Vakit bulsam keşke yine yapabilsem... İşten gel, ev işi, Egemen, yorgunluk derken çoktandır koşamıyorum
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 15:26 |
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 21:12 |
serifegül Yazdı:
sunacım ben aldım zayıflama kemeri yalnız benimki o vibro yani titreşimli olanlardan değil sadece terleterek zayıflatıyor. ben çok düzenli kullanmadım ama tvdeki rekamlarda olduğu gibi günde 10 dakika falan hikaye. yarım saatten fazla takman gerekiyor. e o kadar süre kablonun izin verdiği kadar hareket etmen lazım telefon çalar... kapı çalar... oğlan ağlar... ben kullanamadım yani en güzeli yediğine dikkat edip egzersiz yapacaksın. ben de bisiklet aldırdım sözde zayıflamak için ama 10 dakikadan fazla üstünde kalamıyorum. zayıflamak için başkaları neler yapıyor yazsınlar da fikir alalım bizde |
Bu güzel aslında,titreşimi çok güçlü...Ama tek başına işe yaramaz tabii,egzersiz şart...Teşekkürler 
|
 |