Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zayıflama Kemeri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuZayıflama Kemeri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Konu: Zayıflama Kemeri
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 19:56
Merhaba  Arkadaşlar...

Doğumdan sonra eminim bir çok kişi nasıl kilo verebilirim diye benim gibi kara kara düşünüyordur...Emzirirken...

Benim sorum zayıflama kemeri kullanan varmı aranızda?Eşime doğumgünü hediyesi olarak zayıflama kemeri almasını söylemiştim.Sağolsun hemen sipariş vermdi,doğumgünümden önce geldiTongue

Vib...S...  bu ürünlerden kullanan varmı aranızda?Bol sıvı alıp,yediklerime dikkat edicem ve tabii egzersiz,umarım işe yarar...
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 23:01
onu duymadım sunacım ama bugün tv de bişey duydum şu ünlü diyetisyenlerden yarım maydanoz,1tatlı kaşığı toz zencefil.1 çay kaşığı tarçını kaynatıyosun içeceğin zaman içine yarım limon 1tatlı kaşığıda bal kayıp günde üç kere içersen zayıflamayı kolaylaştırıyomuş umarım işine yararTongue
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 23:21
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

onu duymadım sunacım ama bugün tv de bişey duydum şu ünlü diyetisyenlerden yarım maydanoz,1tatlı kaşığı toz zencefil.1 çay kaşığı tarçını kaynatıyosun içeceğin zaman içine yarım limon 1tatlı kaşığıda bal kayıp günde üç kere içersen zayıflamayı kolaylaştırıyomuş umarım işine yararTongue

Çok teşekkürler...DeneyeceğimClown
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 10:47
WinkWink
Yukarı Dön
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 816
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 13:38
sunacım ben aldım zayıflama kemeri yalnız benimki o vibro yani titreşimli olanlardan değil sadece terleterek zayıflatıyor. ben çok düzenli kullanmadım ama tvdeki rekamlarda olduğu gibi günde 10 dakika falan hikaye. yarım saatten fazla takman gerekiyor. e o kadar süre kablonun izin verdiği kadar hareket etmen lazım telefon çalar... kapı çalar... oğlan ağlar...  ben kullanamadım yani en güzeli yediğine dikkat edip egzersiz yapacaksın. ben de bisiklet aldırdım sözde zayıflamak için ama 10 dakikadan fazla üstünde kalamıyorum. zayıflamak için başkaları neler yapıyor yazsınlar da fikir alalım bizde

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 14:22
Benim koşu bandım var. Günde 45 dakika koşarak verdim kilolarımı. Vakit bulsam keşke yine yapabilsem... İşten gel, ev işi, Egemen, yorgunluk derken çoktandır koşamıyorumUnhappy
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 15:26
Hayatım biz işe gidip gelirken koşturuyoruz ya ayrıa koşturmaya ne hacet....LOLLOLLOL
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 21:12
Orjinalini yazan: serifegül serifegül Yazdı:

sunacım ben aldım zayıflama kemeri yalnız benimki o vibro yani titreşimli olanlardan değil sadece terleterek zayıflatıyor. ben çok düzenli kullanmadım ama tvdeki rekamlarda olduğu gibi günde 10 dakika falan hikaye. yarım saatten fazla takman gerekiyor. e o kadar süre kablonun izin verdiği kadar hareket etmen lazım telefon çalar... kapı çalar... oğlan ağlar...  ben kullanamadım yani en güzeli yediğine dikkat edip egzersiz yapacaksın. ben de bisiklet aldırdım sözde zayıflamak için ama 10 dakikadan fazla üstünde kalamıyorum. zayıflamak için başkaları neler yapıyor yazsınlar da fikir alalım bizde

Bu güzel aslında,titreşimi çok güçlü...Ama tek başına işe yaramaz tabii,egzersiz şart...TeşekkürlerClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.