Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Isırıyor!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuIsırıyor!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Konu: Isırıyor!!!
    Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 13:51
arkadaşlar pelinin ısırma huyu var...ne bulursa ısırıyor...Smile
selini kaç kere ısırdı..elini,yüzünü.....yavrum oyun için yaklaşıyor ama pelin hemen ısırıyor...
beni ve babasınıda ısırıyor...biz neyse ama selini ısırnca morarıyor kuzumun ısırılan yeri..Cry
bazen kızıyorum bu seferde dudağını büzüp ağlıyor..üzülüyorum o zamanda...
konuşuyorum, kızım yapma o senin kardeşin diyorum ama daha küçük olduğu için hiç bişey anlamıyor...
salı gün akrabamız geldi onada söyledim..ağzına vuruver diyor Angry AngryAngryAngryAngryAngry asla vurmam kuzuma..

ne yapabilirim...çare varmı arkadaşlar...

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:23
aynı dert bizdede var yüzümü öpmeye (yalamayaLOL) çalışırken pattt ısırıyo kolumu yüzümü çenemi neresi denk gelirse Confused
kadir bey memeyi ısırıyo diyen bi üyeye sende onu ısır demişti bende denedim acıtmadan hafif ısırdım onu daha bi hoşuna gitti zibidinin LOL

napacaz bende bilmiyom Confused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:28
LOLbende denedim sibelciğim..cadı oyun sandı kolunu tekrar uzatıyor LOL
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:31

o sırada ilgisini başka yöne çevir canım,başka olu yok bu tarz şeylerin,dövmek aslaAngrykızıp bağırmakta işe yaramıyor,ve oda asla...sadece her ısırma teşebbüsüne girdiğinde,eline bi oyuncaK VER,KUCAĞINA AL BAŞKA YERE GÖTÜR,VEYA EL ÇIRPARAK ŞARKI SÖYLEMEYE BAŞLA UNUTSUN O AN ,BU ŞEKİLDE YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİR ANCA.

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
AtaDenizim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1094
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:36
canım arkadaşıma bende katılıoyorum aynı sorun bizde de vardı dikkatini dağıtmak gerekiyor hatırlımıyor mu derseniz hatırlıyo hiç unutmuyor ama bıkmadan dağıtıcaksın dikkatini o zaman unutuyo LOLLOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:36
mesela zeren gögsümü ısırırken eskiden bende tepkimi  o an meme vermeyerek gösterirdim .şimdi artık ıssırmıyor.Pigeğer ıssırırsa seni tepkini sert bakarak ver ağlamasınada o an dayanacaksın napıcan.yoksa hep ısırır
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:47
3,5 yaşında yiğenim var onunda yüzünü ısırdı..çocuğun suratı mosmor oldu...şimdi pelinden korkuyor kaçıyor..LOL

ısırma teşebbüsünü gördükçe müdehale ediyorum ama beraber oyun oynarken bile hemen ısırıveriyor..
görmediğim zamanlarda oluyor yanii...
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2009 Saat 14:48
ayy aynı sorun bizde de var dişleri çıktığından beri hemdeEmbarrassedalttaki 2 dişi tornavida  ,üstteki 2 dişide  kazma gibi bi ısıryo yüreğime iniyo acısıCryCrybırakıyorum  indiriyorum kucağımdan bu sefer  bacaklarımı tutup ısırıyo ,kucağıma alıyorum  omzumu kollarımı ve en sevdiği yer çeneeemmmiLOL(dişleri çıkmadan önce çok  ısırırdığı için)ısırıyo  bi görsen 2 tane  küçük  diş izi her tarafım..ne yaptıysam vazgeçemedi .dişlikleri dondurucuda  dondurup eline veriyom artık onlarla bi müddet oynyo ısırıyoo bi görseniz nasıl  ısırıyoo yani koparacak resmen plastiğiLOLLOLLOLzamanla geçer umarımEmbarrassed
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.