Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - domuz gribi tehlikesi geçtimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdomuz gribi tehlikesi geçtimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesajın Direkt Linki Konu: domuz gribi tehlikesi geçtimi
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2010 Saat 14:52
Kadir bey merhabalar, öncelikle kolay gelsin. Kadir bey benim sizin düşüncenizi merak ettiğim konu şu; son günlerde d.gribi ile ilgili daha olumlu bir hava hakim. salgının korkulduğu gibi olmadığı ile ilgili yazılar yayınlanıyor. bizim gibi emin olamayıp çocuğuna aşı yaptırmayanlar için soruyorum sizce biraz olsun içimiz rahatlamalı mı? en azından bu sene için atlattık diyebilir miyiz? kişisel önlemlere devam ederek tabiki. bu konudaki yorumunuzu rica edebilirmiyim? çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2010 Saat 18:25
Hem hastalığı çok abarttılar hem aşı aleyhinde konuştular.Aşı olmanız iyi olur, hastalıktanda çok korkmayın.  
Yukarı Dön
selmaseker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 23:47
doktor bey biz ailece oldumuştuk aşının.kızımın şimdi 20.de 2.ci dozu var acaba olmaya gerek varmı.zaten çok abartıldığını gerek bile olmadığını söylüyorlar aşının.biz boşunamı olduk şimdi.burası türkiye şimdi bunuda olursak yarın çıkıp aşılarda başak bir sorun olduğunu söylerseler ozaman ben kahrolurum şimdien pişman bile oldum aşıyı yaptırdığıma kızıma 2.dozu yaptırmasam olurmu?fikriniz benim için önemli 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2010 Saat 10:26
2. dozları yaptırın, aşılarda bir şey yok..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.