Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlarım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlarım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Konu: kızlarım
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 13:58
arkadaşlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..çünkü kafam çok karışık..
kızlarım 1 yaşına girdiler fakat bazı şeyleri doğru düzgün yapamıyorlar..
mesela : el sallamak,gel gel yapmak, bişey sorduğumda göstermemek (burun nerde ,gözlerin nerde gibi) bun gibi birçok şeyi yapmıyorlar...nette baktığımda 1 yaşındaki bebekler çoğu şeyi yaparlarmış..
elimden geldiğince ilgileniyorum ama yinede yapmıyorlar....endişeleniyorum.acaba gelişimlerinde bir sorun mu var diye...
doktorumuza sordum senin bebekler biraz ağır kanlılar ondandır dedi..ama yinede kafam çok karışık..
dilleri iyi yani konuşmaları git gide gelişiyor : baba-mama-meme-cici-dede gibi şeyleri söylüyorlar..
arada reklam izliyorlar acaba zararı olurmu.?

sizlerin kuzuları 1 yaşında neler yapıyorlardı..?

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 16:26
Nailem konuşma ve gelişim her çocuğun farklı onu bilir onu söylerim
2007 yılı anneleri sayfasında yavrularımız hakkında yazışıyoruz orda kendini çok güzel ifade edebilen yavrular var maşallah ama benim üzüm gözlüm hala konuşamıyor bir tanem

Davranış şekillerinde gelince canım bencede yavaş yavaş gözlerini ve burunlarını göstermeleri gerek. alper gösteriyordu 1 yaşında şimdi sorsan ama göstermez inadlığından.

Reklam izletememek gerekiyormuş ama benim oğlan aksi gibi izliyor. onun için engellemeye çalışıyorum.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 16:33
dünürümün de dediği gibi her çocuğun gelişimi farklıdır.benim kızda reklam hastasıdır.meme emerken uyur ama reklam başladımı anında gözler açılır ve dikilir ayağa.LOLLOLLOLLOL engellemem mümkün olmuyor malesef.ama buna rağmen zerenin gelişimi çok şükür çok iyi.

naişim sende dert etme.bir müddet açma tv'yi ve onlarla oyun oyna bu nerde şu nerde gibi
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 17:20
endişelenme naile....belki yarın yapmaya başlayacak...Eylülde baybayın ne olduğunu biliyordu canı istedimi yapardı...ama şimdi bay bay de deyince hemen yapıyor....burnun nerde derdim...bebeğin burnunu gösterirdi...ama şimdi benim burnumuda kendinin kinide gösteriyor....

senin cadılarda biranda dediklerini yapmaya başlayacak....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 19:07
nailem benimkide yapmıyo..ben çok önemsemiyom,çünki yiğit te yapmıyodu ,sonra  bi açıldı ki sorma..
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 11:02
dün sizlere bu yazıyı yazdıktan sonra.tv kapattım..kızlarla oyun oynamay başladım..ama 5 dk sonra sıkıldıla biri bir tarafa öbürü bir tarafa gittiler....sinir oldum..neden oynamıyorlar diye...Angry
kendi hallerine oynamak istiyorlar..dokunmadım bende..
ve birde baktım ki selinim gel gel yapıyor Smileinanamadım...hep yapıyordum gel gel ama ilgilenmiyordu..
dün biranda yapmaya başladı...çok sevindim...
vee selinim 2-3 adım atmaya başladı..birkaç gündür belliydi yürüyeceği ama dün 3 adım attı ve hoop popo üstü düştü..LOL
artık fazla takmamaya karar verdim..demek ki çok uğraşınca tersine gidiyormuş...

teşekkür ederim arkadaşlar...
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 11:09
Nailem yazdıklarını gözlerimin önüne getirdim o kadar büyük keyif aldımki
maşallah güzel meleklerine yaa yerim ben o fıstık içleriniApprove
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2010 Saat 12:13
ayyyy naişim ne güzel gözün aydın canım.sen dert etme her çocuğun gelişimi aynı değil.senin kızlarının maşallahı var.hiç endişe etme onlar için.maşallah kuzucuklaraApproveApprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.