Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeği erken kalkan anneler !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeği erken kalkan anneler !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
omayra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeği erken kalkan anneler !
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 11:00
  Merhebe arkadaşlar. Benim 1 yaşında bir oğlum var. Sabahları 5.30 da kalkıyor Tongue Merak ediyorum bebeği bu kadar erken kalkan var mı? Varsa nasıl çözüm yolları buldunuz. Teşekkürler .
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 11:04
canım genel olarak evin en erken kalkan bireyleri çocuklar oluyorPig
benim bebişim 8 aylık o da erken saatte kalkıyor ama emzirip sonra da biraz uğraştıktan
sonra geri uyuyor öğlene kadar.tabii benimki küçük büyüyünce ne yaparız bilemiyorumSmile
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 11:21
merhaba canım benim oğlum 1,5 yaşına kadar 6-7 arası kalkmış olurdu sonradan bu 8 e kadar çıktı
biraz geç yatırsan acaba daha çok uyurmu
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2355
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 11:39

canım benimkilerde erken kalkar ama nedeni 8 30 9 gibi çocukları uyutmam..............geç yatırmayı dene ama benim için akşam saatleri çok önemli keyif yapıyom onları uyutup.............ama bu yaz sıcakların fazla olmasından dolayı çocuklarımda genel bi uyku bozukluğu oldu...........ben yatırdım onlar kalktı.............inşallah havalar serinleyince uyku problemimiz azalacak

Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 11:46
Orjinalini yazan: omayra omayra Yazdı:

Merhebe arkadaşlar. Benim 1 yaşında bir oğlum var. Sabahları 5.30 da kalkıyor Tongue Merak ediyorum bebeği bu kadar erken kalkan var mı? Varsa nasıl çözüm yolları buldunuz. Teşekkürler .

merhaba...benim oğlum böyle erken kalktığı zamanlarda fazla konuşmadan ses yapmadan uykusunu dağıtmamaya çalışırdım,susadığını düşünerek su verirdim,baktım tekrar uykuya dalmıyor yanıma yatırırdım...yanıma alınca bi kaç saat daha uyutabilirdim...akşamdan erken yatıyorsa ya da son yemeğini biraz erken yediyse acıktığı için de böyle erken kalkıyo olabilir...kolay gelsin ..
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 11:50
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

Orjinalini yazan: omayra omayra Yazdı:

merhaba...benim oğlum böyle erken kalktığı zamanlarda fazla konuşmadan ses yapmadan uykusunu dağıtmamaya çalışırdım,susadığını düşünerek su verirdim,baktım tekrar uykuya dalmıyor yanıma yatırırdım...yanıma alınca bi kaç saat daha uyutabilirdim...akşamdan erken yatıyorsa ya da son yemeğini biraz erken yediyse acıktığı için de böyle erken kalkıyo olabilir...kolay gelsin ..
meryem cim bu teknik işe yarıyor gerçekten benim oğluşda genellikle sabahları
yanımda uyuyor ve saat 12 ye kadar uyuyor çok şükürSmile
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 12:42
benım kızım 2 yaşına kadar şiddeılı uykusuzluk yaşadık gec yatırsamda uyumazdı erken yatırsamda hatta bıkeresınde bır yakınımın yatılı kalmıştı bızde kızım 2 yaındaydı yanlış hatırlamıyorsaam onunlkı bebek onlar 3 saate bır kalkıp emzırıp yatıyorlardı c unku ben uyumadıgım ıcın gece az bırses geelıyordu sonra 9 da kalkmışlardı fıt bırşekılde uykusunu alımıştı anne bense halsız bıtkın yagnı cok zor uyukusuzlukAngry şimdı bıle arası ıyı degıl cok yoruldugu zaman uyuyup kalıyor ya benım cok uykum var dedıgınde babasıyla bırbırımıze bakıyoruz cunku bızım için cok tuhaf bır kelıme ve kızımdan ama şukurler olsun bugunlerıde goreccekmışızNuke
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 12:45
yanımda yatırma olayına karşıydım ben hem yatmazdı benımkı hemde ıstemedım  ben cunku arkadaşlarım oyle yaptılar cocuklarını ayıramadılar odalarına ayrı yatamıyor tabı bu her cocuk ıcın gecerlı olmayada bılır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.