|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nilufer ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2010 Konum: KIZIMveOĞLUMLA Durum: Aktif Değil Puanlar: 1718 |
![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2010 Saat 00:12 |
bişey sormak istıyorum.bu forumda da resım yollayabılmek için 100 msj yazmalısınız dıye bı sacmalık varmı yoksa dırekt resım yukleyebılıyormuyuz...???
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23407&title=foruma-resim-ekleme-resimli-tarif
resim yollayabilmek icin böyle bir sorun yok canim....bence biraz daha guzel soru sorabilirdiniz ..ben size yine nazikce cevapliyom bakin ...verdigim linkden devam edebilirsiniz .. |
|
|
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
Yasminim sanırım bu arkadaş başka bir sitedeki zorunlu kurala sinirlenmiş bizim sitede bu kural varmı diye sormuş ama dediğine bende katılıyorum. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() |
kullanılan üslup ve kelimeler herzaman heryerde önemlidir.
![]() |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
|
nilufer ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2010 Konum: KIZIMveOĞLUMLA Durum: Aktif Değil Puanlar: 1718 |
![]() |
sadece varmı dıye oyle bışey dıye sordum kotu bı nıyetım falan yoktu baska sıtelerde hep bu sorun vardı yok 100 msj yok 150 msj yazın dıye boyle bı sacmalık varmı dedım yalnış anladıysanız ozur dılerım yınede....
|
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() |
güzel arkadaşım kötü niyetin var demedikki. sadece kullandığın kelime itici geldi o kadar. biraz daha düzgün bi cümle kurulabilirdi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
diger sıteye sınırlendım hemen arkasından bu sıteyı buldum ve oyle bı msj yazdım bu kadar kotu nıyetlı olmaya gerek yok bıraz anlamaya calışın tesekkur ederım arkadaslar...
|
|
![]() |
|
![]() |
kötü niyetli değiliz sadece bunu bilmeni isterim
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|